פורסם 2022 בנובמבר 223 שנים היי אני מעוניינת לקנות מחשב נייד עבור לימודים באוניברסיטה. חשוב לי שהמחשב לא יהיה גדול מידי ויהיה בערך עד גודל 13 אינץ, ושחיי הסוללה שלו יהיו ארוכים במיוחד. התקציב שלי הוא עד 3,500 אבל אפשר גם להגיע לאזור ה4,000. אשמח להמלצות
פורסם 2022 בדצמבר 32 שנים הייתי הולך על זה, בהרבה יותר עדיף https://www.bug.co.il/brand/asus/color/quietblue/vivobook/14x/oled/x1403za/km125w
פורסם 2022 בדצמבר 32 שנים נייד נחמד. אפילו טוב. אבל .... בהרבה יותר עדיף ? המממ לא הייתי נסחף. בכל מקרה, תחנת זברה / גבעת חלפון אינה עונה. אפשר להציע עד אין סוף, פותחת הדיון לא מגיבה.
פורסם 2022 בדצמבר 32 שנים סוס עבודה עם מסך מפליא, ועוד בפחות כסף הפרש של 279 ש''ח מעבד של INTEL שעקף את המעבד של AMD בדיקת PassMark, להלן התיעוד שבוע טוב גיבור מחשבים, תמשיך בהמלצות החמות נערך 2022 בדצמבר 32 שנים על-ידי Ros Ros
פורסם 2022 בדצמבר 42 שנים בשביל אקסל ווורד לא צריך את כל ה"טוב" הזה. זבוב לא הורגים עם תותח, בד"כ. אההה, ונייד זה לא רק PassMark תמשיך לנסות ... שבוע טוב.
פורסם 2022 בדצמבר 52 שנים נייד זה לא רק PassMark, אבל מעבד זה צ'יפ-רכיב חשוב שאין כמותו במחשב איש סייבר דגול שכמוך, המלצת לבחורה התמימה, נייד שעולה יותר ופחות טוב, חלומות פז סייברון אנונימי שכמוך
פורסם 2022 בדצמבר 62 שנים ציטוט של Ros Ros נייד זה לא רק PassMark, אבל מעבד זה צ'יפ-רכיב חשוב שאין כמותו במחשב איש סייבר דגול שכמוך, המלצת לבחורה התמימה, נייד שעולה יותר ופחות טוב, חלומות פז סייברון אנונימי שכמוך לא יפה, אביר על צ'יפ לבן שמציל בחורות תמימות .....
פורסם 2022 בדצמבר 82 שנים ציטוט של A-10 לא יפה, אביר על צ'יפ לבן שמציל בחורות תמימות ..... גיבור ישראל מאחורי מקלדת? לא הבנתי כאילו עבריין מקלדת? פלילי? איש מחשבים דגול? מה אתה? מקליד כל מה שבא ליד שאתה אנונימי בלי תמונה, גיבור גדול תן גז ושא ברכה נערך 2022 בדצמבר 82 שנים על-ידי Ros Ros
פורסם 2022 בדצמבר 82 שנים ציטוט של Ros Ros גיבור ישראל מאחורי מקלדת? לא הבנתי כאילו עבריין מקלדת? פלילי? איש מחשבים דגול? מה אתה? מקליד כל מה שבא ליד שאתה אנונימי בלי תמונה, גיבור גדול תן גז ושא ברכה
פורסם 2022 בדצמבר 82 שנים היי אולי תפסיקו לריב סורי אבל בתקציב הזה הייתי הולך דווקא על זה למשל עם מפרט די דומה אמנם דור אחד אחורה אבל אמור להיות סבבה לדרישות המשתמש וגם יותר זול ממה שהצעתם ועם מסך מגע לדעתי מספיק פלוס וגם חיי הסוללה בסדר גמור... והוא גם יפה ונוח ברמות... נערך 2022 בדצמבר 82 שנים על-ידי ארי מילר הוספת תמונות של המוצר
פורסם 2022 בדצמבר 92 שנים ציטוט של ארי מילר הייתי הולך דווקא על זה בהחלט בכיוון. אולי אפילו הנייד למותחת הדיון. אולי - כי לא בדקתי לעומק. חבל לטרוח היות ופותחת הדיון נעלמה ולא מגיבה ....
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.