עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לפתוח סדנת מייקינג בבית הספר שלי, הבעיה שאין לי תקציב. אני רציני לחלוטין. אולי תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה.

1. מה התקציב המירבי?

לא.

האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

אני מוכן לתת נתח שמנמן ממשכורת המורה שלי וגם שרשרת מפסטה שהתלמידים יכינו לתורם הנדיב.

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

תכנות בסקראץ' ומיינקראפט למתחילים. אחר כך כמה דברים פשוטים במיקרו:ביט ואפילו משהו קטן בארדואינו.

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

כן. למעשה אני מוכן לבוא בשביל ציוד היקפי נטו- עכברים מקלדות מסכים מצלמות סטילס ווידאו וכו'. ייתקבל בברכה!

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

אפשר שהמחשב יגיע בלי הארד דיסק כדי להגן על נתונים רגישים שהיו בו. יש לי דיסקים קשיחים.

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 

לא משנה כמה הוא רועש הילדים ירעישו יותר

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

כן אנחנו מקבלים רק מחשבים עם מודינג כבד. אורות RGB מרצדים עשן משרוקיות וכו' וכו'. 

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

עדיף. מקסימום נתקין אובונטו.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אני אגיע לכל מקום בין ירושלים למרכז

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

בהקדם האפשרי. אין לנו מספיק ציוד והשנה התחילה.

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

סביר להניח שערכות לימוד ברובוטיקה. למשל מיקרו:ביט.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

אוקיי אז הבנתם שעקצתי פה את הפורום.. אבל אני רציני! אם יש לכם אפילו ציוד היקפי לתרום זה יהיה נפלא, ואם יש מחשב ישן מדור שלישי ומעלה זה יהיה מדהים. אשמח גם לקבל הכוונה מאיפה להשיג ציוד.

פורסם

שלח לי הודעה פרטית בבקשה עם יותר פרטים, אשמח לראות מה אפשר לעשות. אשמח לפירוט קצת יותר מורחב של מי מה מו

פורסם

תנסה לדבר פה איתם אולי הם יוכלו לעזור 
http://www.maly.co.il/

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים