עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

היו לי מלא עדכונים של וינדאוס. שמתי לב שבתקופה האחרונה אני מרגיש לאגים בעת גלישה במיוחד כשאני צופה במשהו וגולש תוך כדי.

שמתי סרטון ביוטיוב והרצתי תוך כדי ספידטסט. בעת ההרצה של הספידטסט, הסרטון נתקע לי לחלוטין. ניסיתי להחליף ראוטר, לא עזר. ניסיתי לגלוש בוואי פיי, לא עזר.

 

החלטתי לנסות להתקין את המחשב מחדש ולהפתעתי גלש חלק. שיניתי את ההגדרות של המסכים לאלה שמתאימות לי ועוד פעם התחילו הלאגים. אז התחלתי להחזיר הגדרה אחרי הגדרה כדי לראות מה גורם לזה.

מסתבר שכשאני שם קצב רענון של 144 הרץ הלאגים קורים. כשאני מחזיר ל-60, הסרטון עובד.

האם לדעתכם זה משהו שקשור לעדכון של הוינדאוס? או שאולי יש בעיה במסך?

 

אציין שאני גולש עם שני מסכים. אחד על קצב רענון של 144 הרץ והשני על 60.

 

שאלה שניה - אחרי שהתקנתי את הוינדאוס, שמתי לב שכשאני מגדיל את הכרום לכל המסך במסך שמוגדר כמספר 2, הוא גדל בצורה כזאת שהוא מסתיר את השורה של ההתחל.

 

נערך על-ידי law89

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להוסיף משהו. חיברתי את המסך למחשב הנייד ושם לא היו בעיות ולכן כנראה הבעיה לא מהמסך כמו שחשבתי בהתחלה.

ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס הגרפי המובנה מהאתר של אינטל ועכשיו גם ב-60 הרץ יש בעיה.

מה זה אומר? שהדרייברים דפוקים?

או שהלוח אם / המעבד עושה את הבעיה?

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים