עבור לתוכן

צריך הערכת מחיר לאוזניות

Featured Replies

פורסם

שלום!

אז ככה, לפני כמה ימים סבא שלי התקשר אלי ואמר שהוא מצא אוזניות זרוקות ליד הפח זבל ושאני יבוא לראות.

אז לקחתי את האוזניות וחיברתי אותם למחשב והאיכות הייתה משהו לא יאמן (באסים מועברים בצורה מדהימה בטראקים אלקטרוניים { עוד לא ניסיתי מוזיקה קלאסית או משהו כזה})

עכשיו מכיוון שכבר יש לי מערכת איכותית בחדר אין לי ממש צורך באוזניות וגם אני לא אוהב שמשהו יושב לי על הראש שאני שומע מוזיקה

אז חשבתי למכור אותם. רשום על האוזניות Sony MDR-CD770 ולא מצאתי באתר של סוני משהו עליהם, אז אני צריך הערכת מחיר להם אם מישהו ימצא.

אני עדיין לא מאמין שמישהו יכל לזרוק כאלה אוזניות (יש לציין שהם לא פגומות באיזושהי צורה, כאילו מישהו פשוט הניח אותם שם והלך) :)

בתודה

דוד

פורסם

איך הריח?! ;)

האוזניות עלו כ200 דולר כאשר הן היו חדשות. מאז הן כבר הספיקו להעלם מהשוק ובנוסף הן יד שניה, אני מאמין שחצי מחיר יהיה השווי שלהן. תלוי במצבן. ישלך היכולות להשוות אותם עם דגם טוב אחר?

בכל אופן נראה לי שנפלתה על מציאה של ממש תרתי משמע...

פורסם
  • מחבר

מריח כמו 100 דולר ;D

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים