עבור לתוכן

האם צריך לחבר כבל אודיו לצורב שהוספתי בנוסף לסידירום?

Featured Replies

פורסם

שלום,חיברתי צורב בנוסף לסידירום שהיה כבר במחשב..וראיתי שמחובר לסידירום כבל אודיו כזה בצד שמאל של החיבורים

עכשיו השאלה שלי האם צריך לחבר גם לצורב כבל אודיו כזה ואז ללוח??

פורסם

אם הצורב הוא חדש, או ליתר דיוק אם הכבל IDE שאתה מחבר אותו ללוח-אם הוא חדש אז אתה לא צריך חיבור אודיו, מאחר וכבלי IDE גם מעבירים אודיו ללא צורך בכבל אודיו יעודי. במחשב החדש שלי אני חיברתי CD וצורב שניהם על אותו כבל IDE (חדש כמובן...) ולא חיברתי כבל אודיו לאף אחד מהם.

פורסם
  • מחבר

אה סבבה...

אבל לא הבנתי משהו,מה הקשר לזה שהכבל ide הוא חדש או לא? ואם הוא ישן אז חייב לחבר כבל אודיו בנפרד?

פורסם

הקטע הוא שכבלי IDE חדשים בנויים ככה שהם גם מעבירים אודיו, הכבלים הישנים לא עובדים ככה, אז אנחנו נאלצים לחבר גם כבל אודיו... ;)

פורסם

אבל החיבורים לא אמורים להיות זהים? ???

(כדי שהכבל עדיין יתאים)

פורסם

מה זאת אומרת החיבורים צריכים להיות זהים? של הכבל IDE? החיבורים זהים, הכבל עצמו לא נראה שונה, אני מתאר לעצמי ש"שזרו" בתוכו גם גידים שהם זהים לכבל אודיו. יש לי מחשב חדש שבו יש כבל IDE חדש וללא כבל אודיו, ומחשב ישן יותר עם כבל ישן יותר והכבלים נראים בדיוק אותו דבר (למראית עין, אתה רוצה שאני יעשה בדיקה מקיפה יותר של הכבלים, כדי להיות בטוח?).

פורסם
  • מחבר

כן,צודק

הפעלתי את הצורב בלי הכבל אודיו וכנסתי דיסק שירים והם נשמעו,טוב אז הבנתי שאני לא צריך לחבר כבל אודיו לצורב.

בכל זאת תודה רבה על העזרה

פורסם

למה בכול זאת? ;D

בכול מקרה אין על מה אחי, שתהיה לך האזנה נעימה, שמחתי לעזור!

פורסם

אין קשר לכבל חדש או בקר חדש.

במנהל ההתקנים תמצא את ה CD ותפעיל שם את ה digital audio וזהו - לא צריך שום דבר מיוחד בשביל זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים