עבור לתוכן

נכנסתי לבטא של ג'ימייל - יש לי אימייל בנפח ג'יגה.. :-)

Featured Replies

פורסם

בעיקרון כדי להיכנס זה עובד ככה - בהתחלה הם נתנו 100 בטא טסטרים, וכל שבוע שבועיים נותנים להם 3 "הזמנות" שהם יכולים לשלוח לאנשים אחרים כדי שגם הם יהיו טסטרים, בקיצור הגיע הזמנה לאח שלי והוא שלח לי... יש לי גם אחלה כתובת: avinoam@gmail.com.

מישהו רוצה לקנות ממני כתובת? :D (ראיתי שבאיביי מוכרים ב-70 דולר)

פורסם

אני מוכן בלא יותר מ10 שקל

פורסם

תתחדש, אבל כרגע למשתמשים ישראליים ממוצעים לא יהיה נוח להשתמש בשירות הזה בגלל חוסר התמיכה בעברית

אבל אני מאמין שזה יטופל בהמשך, השירות באמת נוח בצורה מפליאה וגם חכם באותה מידה

ואני לא חושב שכדאי לך למכור

תן את החשבונות לחברים או לאנשים שחשובים לך ותרצה לשתף אותם בדברים האלה

פורסם
  • מחבר

בעיקרון עכשיו אני אעשה כמה שיותר חשבונות עם שמות פופולריים כמו סמית' כהן יונתן ודברים כאלה ואז נראה כמה זה שווה באיביי

פורסם

שקל או בלון?

פורסם

ולי יש 750 מגה בSPYMAC ואני לא מנצל אפילו מגה ממנו? מי צריך אי מייל היום מעבר לקבלת סיסמאות ומחיקת ספאם?

פורסם

מצחיק לראות את התגובות שלנו הישראלים להזמנה שלך VEGA - בפורומי מחשבים אמריקאיים, יש ממש משחק - כותרות פיקנטיות, מסר סמוי, הכל נעשה בשביל לזכות בהזמנות האלו!!!

וכמובן הגיקים שמפספסים את הזדמנות הפז הזו יוצאים במשהו כמו -

haha, missed out again.

Dammit! Always late! :-[

am I too late? noooooo

פורסם

ולי יש 750 מגה בSPYMAC ואני לא  מנצל אפילו מגה ממנו? מי צריך אי מייל היום מעבר לקבלת סיסמאות ומחיקת ספאם?

וקבלת והגשת שיעורי בית מהטכניון :-\

פורסם

ולי יש תבית דואק של שני גיגה :D:D

http://www.aventuremail.com/

יותר איכות.........

רק מה אני אעשה איתה? גם ככה לוקח שנה להעלות קבצים יותר גדולים מ10 מגה..........

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יותר איכותיייי???? תעשה לי טובה גם אם היה שם 10 גיגה עדיין השרות חרא

דוחפים לך פרסומות לתוך המיילים עצמם שאתה שולח זה לא הגזמה? גועל נפש......

לאומת זאת ה SPYMAC שירות איכותי ותומך עברית הבעיה היא שיש לו ממשק מאוד לא ידידותי למשתמש פשוט

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא מכניס פרסומות לתוך המייל אלא בצד ימין (בדיוק כמו בחיפוש) יש כמה לינקים כאלה ובכלל לא שמים לב לזה

פורסם

ראסמי לא מפריע בכלל

אני בכלל לא מסתכל על זה

יש אבל כמה בעיות

1. התמיכה בעברית טעונה שיפור

2. או שלא מצאתי עדיין או שאין רשימת אנשיי קשר. בכל מקרה זה מעצבן

פורסם

בקשר ל SPYMAC , העלתי לשם כמה תמונות שצילמתי והן עדיין לא מופיעות ב MY SUITCASE כמה זמן לוקח להם !?! זה ממש מעצבן אותי.

פורסם

זה ממש לא מכניס פרסומות לתוך המייל אלא בצד ימין (בדיוק כמו בחיפוש) יש כמה לינקים כאלה ובכלל לא שמים לב לזה

אתה בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר?

הSPYMAC בסדר אני לא מדבר עליו, אני מדבר על מה ש rule the pc הציע..

אחרי שסיימת לכתוב את המייל שלך ושלחת, היעד מקבל את הדואר + 3-4 שורות בתחתית שמפרסמות בגדול את השירות מייל

זה דבר זוועתי ובכלל לא פרקטי כמו במיילים אחרים (כגון הוטמייל\וואלה)

פורסם

חח בגלל שנכנס הג'יגה מייל הזה עכשדיו יהוו העלו את התיבה שלהם ל 100 מגה בחינם בלי פרסומות כמו שהיה תמיד וקובץ עד 10 מגה

אהה החיים הטובים...

:]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים