פורסם 2004 ביוני 1721 שנים בעיקרון כדי להיכנס זה עובד ככה - בהתחלה הם נתנו 100 בטא טסטרים, וכל שבוע שבועיים נותנים להם 3 "הזמנות" שהם יכולים לשלוח לאנשים אחרים כדי שגם הם יהיו טסטרים, בקיצור הגיע הזמנה לאח שלי והוא שלח לי... יש לי גם אחלה כתובת: avinoam@gmail.com. מישהו רוצה לקנות ממני כתובת? (ראיתי שבאיביי מוכרים ב-70 דולר)
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים תתחדש, אבל כרגע למשתמשים ישראליים ממוצעים לא יהיה נוח להשתמש בשירות הזה בגלל חוסר התמיכה בעבריתאבל אני מאמין שזה יטופל בהמשך, השירות באמת נוח בצורה מפליאה וגם חכם באותה מידהואני לא חושב שכדאי לך למכורתן את החשבונות לחברים או לאנשים שחשובים לך ותרצה לשתף אותם בדברים האלה
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים מחבר בעיקרון עכשיו אני אעשה כמה שיותר חשבונות עם שמות פופולריים כמו סמית' כהן יונתן ודברים כאלה ואז נראה כמה זה שווה באיביי
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים ולי יש 750 מגה בSPYMAC ואני לא מנצל אפילו מגה ממנו? מי צריך אי מייל היום מעבר לקבלת סיסמאות ומחיקת ספאם?
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים מצחיק לראות את התגובות שלנו הישראלים להזמנה שלך VEGA - בפורומי מחשבים אמריקאיים, יש ממש משחק - כותרות פיקנטיות, מסר סמוי, הכל נעשה בשביל לזכות בהזמנות האלו!!!וכמובן הגיקים שמפספסים את הזדמנות הפז הזו יוצאים במשהו כמו - haha, missed out again. Dammit! Always late! :-[ am I too late? noooooo
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים ולי יש 750 מגה בSPYMAC ואני לא מנצל אפילו מגה ממנו? מי צריך אי מייל היום מעבר לקבלת סיסמאות ומחיקת ספאם?וקבלת והגשת שיעורי בית מהטכניון :-\
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים ולי יש תבית דואק של שני גיגה :D http://www.aventuremail.com/ יותר איכות......... רק מה אני אעשה איתה? גם ככה לוקח שנה להעלות קבצים יותר גדולים מ10 מגה..........
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יותר איכותיייי???? תעשה לי טובה גם אם היה שם 10 גיגה עדיין השרות חראדוחפים לך פרסומות לתוך המיילים עצמם שאתה שולח זה לא הגזמה? גועל נפש......לאומת זאת ה SPYMAC שירות איכותי ותומך עברית הבעיה היא שיש לו ממשק מאוד לא ידידותי למשתמש פשוט
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים מחבר זה ממש לא מכניס פרסומות לתוך המייל אלא בצד ימין (בדיוק כמו בחיפוש) יש כמה לינקים כאלה ובכלל לא שמים לב לזה
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים ראסמי לא מפריע בכללאני בכלל לא מסתכל על זהיש אבל כמה בעיות1. התמיכה בעברית טעונה שיפור2. או שלא מצאתי עדיין או שאין רשימת אנשיי קשר. בכל מקרה זה מעצבן
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים בקשר ל SPYMAC , העלתי לשם כמה תמונות שצילמתי והן עדיין לא מופיעות ב MY SUITCASE כמה זמן לוקח להם !?! זה ממש מעצבן אותי.
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים זה ממש לא מכניס פרסומות לתוך המייל אלא בצד ימין (בדיוק כמו בחיפוש) יש כמה לינקים כאלה ובכלל לא שמים לב לזהאתה בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר?הSPYMAC בסדר אני לא מדבר עליו, אני מדבר על מה ש rule the pc הציע..אחרי שסיימת לכתוב את המייל שלך ושלחת, היעד מקבל את הדואר + 3-4 שורות בתחתית שמפרסמות בגדול את השירות מיילזה דבר זוועתי ובכלל לא פרקטי כמו במיילים אחרים (כגון הוטמייל\וואלה)
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים חח בגלל שנכנס הג'יגה מייל הזה עכשדיו יהוו העלו את התיבה שלהם ל 100 מגה בחינם בלי פרסומות כמו שהיה תמיד וקובץ עד 10 מגהאהה החיים הטובים...:]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.