עבור לתוכן

קינפוג ראוטר מסוג EDIMAX

Featured Replies

פורסם

Hi to all

i have broadband router Edimax BR-6104K , I tray to config the router beetwin the modem bat wihthot successfully.

i have win xp professional

i need help to config the router

thanks for all

nirziv

פורסם

איזה חיבור? איזה מודם?

תעבוד על הדיקדוק

פורסם

מצטרף לשאלה.

יש לי אותו ראוטר ואני מחובר לכבלים. אני מעוניין לפתוח פורטים מסויימים ככה שהוא לא יפריע לשליחת קבצים בתוכנות כמו ICQ ו-DC++.

הבעיה, שאני לא מוצא איך לעשות את זה, וגם הסתכלתי קצת בסטאפ שלו (כותבים אייפי מסויים בדפדפן ומגיעים לזה) ולא מצאתי משהו מועיל.

תודה.

פורסם

אני לא חושב שיש איתו בעיות ב-ICQ

ב++DC אתה צריך להפנות פורטים ל-IP שלך

תבדוק איזה פורטים באתר של התוכנה

אתה כותב 192.168.2.1 בדפדפן סיסמא:1234 שם:admin

ואז- General Settings>NAT>Port Forwarding

ומוסיף את הפורט שאתה רוצה ולאיזה IP הוא ילך

פורסם

זה מפריע ועוד איך, כי כשגם אני וגם מי שאני מנסה לשלוח אליו/מנסה לשלוח אליי מאחורי ראוטר/פיירוול, אין אפשרות לבצע שליחה..

אני רוצה לתוח את הפורטים שמפריעים לו.. איך אני יודע איזה פורטים צריך לפתוח?

וכשאתה אומר להפנות לאייפי שלי, אתה מתכוון לאייפי הפנימי שלי ברשת הביתית, או לחיצוני של המודם ?

פורסם

קודם כל:

פתיחת פורטים בראוטר = הפניית הפורט לכתובת הפנימית של אחד המחשבים ברשת הביתית (ה-LAN).

עכשיו כשזה הובהר:

האייסיקיו משתמש (אם לא הוגדר אחרת) בפורטים 2000-4000. מניסיון שלי: הפניית הפורטים לא עוזרת ממש וגם לא נחוצה. מספיק להגדיר את האייסיקיו כך:

icq-connections1.png

ובד"כ זה עובד.

יש לעיתים בעיות ביצירת קשר בין שני אנשים שעובדים מאחורי ראוטר שניהם כשהאייסיקיו מוגדר כך. לפעמים זה עובד ולפעמים לא. עוד לא הצלחתי לעלות על הסיבתיות.

בכל מקרה, לא יצא לי לראות שפתיחת פורטים עזרה או נחוצה בכלל.

פורסם

אוקיי, תודה רבה לך.. סוף סוף הבנתי איך לעשות את זה.

ובנושא ICQ, הוא כן מוגדר ככה אצלי. הבעיה שאנשים אחרים עם ראוטרים/פיירוולים גם מגדירים ככה, ואז כשמנסים לשלוח משהו, ישר האייסיקיו קופץ עם הודעה שאומרת שאין אפשרות לשלוח כי 2 המשתמשים מאחוריי פיירוול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים