עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

החלפתי את כונני ה BR ביו שני המחשבים (אחד מהם לא הצליח לצרוב, רק לקרוא) וכשניסיתי לחבר את הכונן היותר טוב (צורב וקורא) גיליתי כי פס הפלסטיק בשקע נתונים של ה SATA נשבר... 

אני מחפש עדיין כונן איכותי כדי להחליף את השניים האלה, אבל האם ניתן בנתיים לאלתר איזהשהו חיבור?

20220727_1958311.JPG

פורסם

רד מזה.

בסוף תגרום נזק ללוח אם ....

פורסם

ברגיל, לא הייתי מתאמץ. אלא מה, זה הכונן היחידי שהיה יכול לצרוב DL  וכרגע בלעדיו אני תקוע...

פורסם

רוצה ללכת עם הראש בקיר ? בבקשה.

גם אם תשאל 30 פעם, התשובה שלי לא תשתנה.

פורסם

תראה עקרונית אתה יכול לקמבן משהו זמני ולחבר את הכונן אם לא אכפת לך לפרק כבל sata ולהתחיל להתעסק עם כל גיד בנפרד על מנת לחבר לפין המתאים בכונן(אם יש לך מלחם זה אפילו יכול להיות יותר מזמני).
תחפש sata data pin layout ותראה אם שווה לך להתעסק עם זה.
יכול להיות שאתה גם יכול להדביק שם חתיכת פלסטיק או משהו מאחוריי הפינים שפשוט תתן קונטרה ותייצר מגע טוב בין הפינים של הכונן לכבל(בדיוק כמו שהפלסטיק שהיה שם עשה), אבל זה נראה לי יהיה קשה יותר ויהיה סיכוי הרבה יותר גבוה לפגוע בפינים של הכונן.

פורסם

אתה מפרק את הכונן ומוציא את האלקטרוניקה שנמצאת מאחורה . מוריד את הקונקטור בשלמותו בהלחמה  ומלחים אחר  .

הכי קל להשיג כזה מכונן ישן\לא תקין . 

לדעתי ב CD זה צריך להיות יותר פשוט אבל בעקרון :

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים