עבור לתוכן

למה שיך כל פורט ופורט ?

Featured Replies

פורסם

אני יודע פורט 21 זה שיתוף קבצים

פורט 4899 מהו ?

פורט 80 זה של הגלישה?

_(אני צריך את הפורטים החשבוים כולל 4899)

פורסם

http://www.iana.org/assignments/port-numbers

רק שעד בערך 1000 זה סגר מעל זה פתוח כל אחד יכול להשתמש בפורט הזה אז הכי טוב זה לחפש בגוגל ורוב הסיכוי זה ימצא לך במה זה משתמש

פורסם
  • מחבר

תודה ..יש לי עוד שאלה

פורט הוא בא פתוח? מתי הוא נפתח ?

נניח פורט 21 של שיתוף קבצים הוא סגור והוא נפתח רק כשמשתפים קבצים ?

(קצת לא מובן)

יש לי עוד שאלה: אילו פורטים באים עם הווינדוס פתוחים והכי נגישים שאני אוכל לסגור אותם ??

(עשיתי חיפוש זה מצא לי ת'רג אחד שפורש ועוד אחד הביאו לינק זה לא עזר לי)

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לערוך את ההודעות שלי !! :o

Session verification failed. Please try logging out and back in again, and then try again.

פורסם

כברירת מחדל, כל הפורטים פתוחים.

יש להבדיל בין פורט פתוח לפורט פעיל.

אם אין משהו שסוגר אותם (משהו שיכול לסגור פורטים = פיירוול / נתב), הם יישארו פתוחים תמיד.

ברגע שאתה תנסה להתחבר על פורט מסויים, או שמישהו ינסה להתחבר אליך על פורט מסויים, הם יהפכו לפעילים, עד שיפסיקו להשתמש בהם.

פורטים פעילים = פורטים שמשתמשים בהם כרגע.

פורטים פתוחים = פורטים שאפשר להשתמש בהם.

את רשימת הפורטים והחיבורים הפעילים אפשר לראות בעזרת

Start >> Run >> cmd >> netstat -n

דרך אגב: פורט 21 זה לא סתם שיתוף קבצים. זה פורט שרק הפרוטוקול FTP משתמש בו בד"כ. כמו שפורט 80 זה פורט בשימוש ע"י הפרוטוקול HTTP.

אני לא יכול לערוך את ההודעות שלי !! :o

Session verification failed. Please try logging out and back in again, and then try again.

ידוע. :-\

באג בפורום. כולנו ניאלץ להיעזר בסבלנות עד שהוא יסודר.

עימכם הסליחה.

פורסם

1. פורט מתייחס לשירות שרץ במחשב, הוא לא משהו פיזי.

2. עקרונית ניתן לגשת ל 65K פורטים (או 32K, אני לא זוכר), כשמתוכם ה 1024 הראשונים מוגדרים לתוכנות/שירותים קבועים כמו: פורט 21 - לתוכנת FTP, פורט 113 - שירות POP3 (לדוא"ל) וכו'.

3. אם מישהו ניגש למחשב דרך פורט מסויים שלא מופעל דרכו שירות (כמו למחשב דרך פורט 21, אבל אותו מחשב לא מריץ שרת FTP), הוא יקבל תגובה שאומרת שאין שירות שרץ על הפורט הזה, אבל הצד השני יידע שהמחשב עצמו פעיל, כי הוא קיבל תגובה.

4. לפעמים קיימים פרצות במערכת ההפעלה, שגורמת לכך ששליחת קוד מסויים לפורט מסויים תבצע איזושהי פעולה שלא אמורה להתבצע (כמו עם הוירוס Blaster).

5. תוכנות Firewall מסתירות את הפורטים שלא מאושרים, כך שגם אם הצד השני שולח מידע דרך פורט שלא מאושר, הוא לא מקבל מידע חזרה, ולמעשה הוא חושב שמחשב היעד לא קיים בכלל.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

שמע יש כל מיני פורטים :

25 הוא לדואר smtp

23 הוא לטלנט (telnet )

21 הוא ל ftp

80 http

110 גם דואר pop 3

כפי שזכור לי פורט 4899 הוא של סוס טרויאני מסכן עם יש לך פורט פתוח כזה במחשב סימן שיש לך סוס טריאני

:bash:

פורסם

עם תרצה לדעת עוד מידע על כל מיני פורטים ועל סוגים דבר איתי באייסיקיו 264614901

או באימייל 93tr@walla.com

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך :xyxthumbs:

אבל אם תסתכל טוב הת'רד הזה הוא מלפני שנה וחצי (לפי החישוב שלי)

פורסם

תודה רבה לך  :xyxthumbs:

אבל אם תסתכל טוב הת'רד הזה הוא מלפני שנה וחצי (לפי החישוב שלי)

מיותר לחלוטין. אפילו הקפצת אותו עוד פעם אחרי זה. wxxw, נוספה לך אזהרה 1 מתוך 3. אנא קרא את חוקי הפורום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים