פורסם 2022 ביוני 273 שנים שלום לכולם! יש לי מחשב בן 7 שאחרי שהובלתי אותו מסרב להידלק. הרצתי כמה בדיקות ואני נוטה להאמין שזה הלוח אם אבל אשמח לדעת אם יש עוד בדיקות שאפשר לבצע על מנת לוודא. עד כה ניסיתי לעקוף את המתג(שבהתחלה חשבתי שהבעיה בו) ולהפעיל את הספק ע"י קיצור של החוט הירוק והשחור וראיתי שהספק עובד(גם בדקתי עם מולטימטר שיש מתח על הקווים) וגם שהכוננים הקשיחים נדלקים וכל המאווררים של הרכיבים השונים(מעבד כרטיס מסך וכו') עובדים גם הם(אבל הנורה שבקדמת המחשב לא נדלקה). לפני שאני קונה לוח אם חדש(ישן), האם יש סיכוי שהבעיה היא בכלל ברכיב אחר? תודה לכל עוזר!
פורסם 2022 ביוני 273 שנים ציטוט של Shaka אחרי שהובלתי אותו 99 אחוז, הזכרון / זכרונות לא יושבים טוב ! תוציא אותם, תנקה עם מגבון תינוקות הן את המגעים של הסטיק זיכרון והן את התושבת ( בעדינות ). תחזיר הכל למקום, תחבר למתח ותפעיל. בהצלחה ! נערך 2022 ביוני 273 שנים על-ידי A-10
פורסם 2022 ביוני 273 שנים לפי הבנתי יש לך כרטיס מסך חיצוני תנסה לנתק אותו ואז לנסות. אם לא עובד תוציא את הזיכרונות תראה אם הלוח מצפצף אם כן תמשיך הלאה. אם הכל נדלק אולי הבעיה במסך בכלל? נערך 2022 ביוני 273 שנים על-ידי regev80k
פורסם 2022 ביוני 273 שנים מחבר ציטוט של A-10 99 אחוז, הזכרון / זכרונות לא יושבים טוב ! תוציא אותם, תנקה עם מגבון תינוקות הן את המגעים של הסטיק זיכרון והן את התושבת ( בעדינות ). תחזיר הכל למקום, תחבר למתח ותפעיל. בהצלחה ! ניקיתי עם מטלית אלכוהול( מגבונים משאירים משקעי סבון וסיבים) את המגעים של הזכרון והכרטיס מסך ועדיין הוא לא נדלק. גם כשאני מקצר את החוט הירוק והשחור של הספק ומדליק ב"כוח" את הספק נראה שהדברים נדלקים אבל עדיין נורות החיווי של המחשב לא נדלקת. ציטוט של regev80k לפי הבנתי יש לך כרטיס מסך חיצוני תנסה לנתק אותו ואז לנסות. אם לא עובד תוציא את הזיכרונות תראה אם הלוח מצפצף אם כן תמשיך הלאה. אם הכל נדלק אולי הבעיה במסך בכלל? עשיתי אתזה, עדיין לא נדלק. הבעיה לא במסך כי הוא מחובר גם למחשב עבודה שלי ושם אין בעיה בכלל. למישהו יש אולי עוד תובנות/מחשבות? תודה רבה על התגובות!
פורסם 2022 ביוני 273 שנים לאחר מחשבה יש לך עוד דבר אחד לעשות. אם לפני ההעברה המחשב עבד כמו שצריך ובלי בעיות ולאחר מכן אין תצוגה והנורה האדומה שבקדמת המחשב לא נדלקת אז... תנסה לפרק את הלוח מהמארז ולנסות להדליק אותו יכול להיות שהמארז משום מה מקצר אבל קשה לי להאמין.
פורסם 2022 ביוני 283 שנים עדיין הייתי משקיע בכיוון של הזכרונות. תנקה בכל זאת עם המגבונים, לא יקרה כלום, מניסיון. תשים רק סטיק אחד.
פורסם 2022 ביוני 283 שנים מחבר ניסיתי שוב לנקות את הזכרון ואפילו העברתי לסלוט השני. המחשב עדיין מסרב להידלק. נראה לי ממש מוזר, יש דרך לבדוק את הלוח אם איכשהו? האם יש דרך לבדוק אם הלוח מקצר לאנשהו? הלוח אם נראה במצב טוב ואני לא רואה קבלים מנופחים או משהו שרוף/חשוד. תודה!
פורסם 2022 ביוני 283 שנים נו, לי נגמרו הרעיונות בהקשר למקרה שלך. אולי בכל זאת הלך לוח. לא תמיד יש ממצאים קליניים. הלוח אם יכול לנצנץ כמו חדש ועדיין להיות מת. גם זה קורה.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.