עבור לתוכן

נגני MP3- מדוע באותו מחיר אני יכול לקבל מוצר של 4GB או מוצר של 30GB

Featured Replies

פורסם

למה לי לקנות את הMUVO על פני הZEN XTRA של קריאיטיב- אותו מחיר, אבל פי 7 יותר מקום.

בגלל שהמובו יותר קטן? יותר עמיד? מה?

חוץ מזה, אם לא MUVO, ולא IPOD (כי הם יקרים מדי, ביחס למה שהם מספקים), אז מה כן? יש לכם המלצות?

אני מנסה לא להוציא יותר מ220$ (בהנחה שאני קונה את זה בארה"ב)

פורסם

למה למה למה אתה לא יכול לרשום כותרת נורמלית?

שנה בבקשה את הכותרת

פורסם

למה למה למה אתה לא יכול לרשום כותרת נורמלית?

שנה בבקשה את הכותרת

ובהקדם האפשרי...

אחרת הנושא ינעל ללא תשובה.

פורסם

IHP-120 iRiver.

פורסם
  • מחבר

תודה על הסיוע המהיר, אולם המכשיר הזה עולה 50-100 דולר יותר מהמכשירים שציינתי, אני מעדיף לו לגלוש יותר מדי מהמחיר הזה.

פורסם

כן הסיבה למחיר היחסית יקר של ה-MUVO הוא הכונן הקשיח הקטן, שבד"כ עולה יותר לבד אפילו בלי נגן.. (בגלל זה לפעמים אפשר למצוא MUVO ללא כונן קשיח.. אנשים בחו"ל קונים אותם, מוציאים את הכונן, מוכרים אותו ביותר כסף, ואז מוכרים גם הנגן ריק למי שיש זיכרון ספייר ורוצה נגן מפי3).

בד"כ ל-Archos יש נגנים מאוד משתלמים.. גם ה-ZEN אולי יתאים לך..

אבל בעיקרון כולם מהללים את ה-iRiver..

אבל כנראה שתאלץ להסתפק בפחות אם אתה לא רוצה לחרוג מהתקציב.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל הוא עמיד כמו הMUVO, כי עכשיו כשאני חושב על זה, חשובה לי העמידות על פני הנפח.

אם הIRIVER עמיד, נוח, קל, וקטן כנראה אקנה אותו

פורסם

בסביבות 250$ יש גם את הריו קארמה.

20 ג'יגה, ממשק לא רע, פיצ'רים נחמדים. חפש ביקורות ותמצא עליו לא מעט מחמאות...

לדעתי הבעיה היחידה שיכולה באמת לגרום לאנשים לא לקנות אותו הוא העיצוב... לדעתי הוא נראה קצת מיושן, אין מה להשוות לאייפוד כמובן, והאייריבר גם יותר יפה ממנו. (כן כן, חבל לשפוט מכשיר כזה לפי העיצוב, אבל להשוויץ זה חלק מהעניין לא?)

ד"א, אם אני זוכר נכון, הנפח הגדול של הZEN XTRA לסוגיו לא כ"כ יעיל - אי אפשר להשתמש בו ללא דרייברים...   ::) מה שאומר שאתה לא יכול לחבר אותו לכל מחשב סתם ככה כמו באייפוד\אייריבר ולהעביר קבצים. (תקנו אותי אם אני טועה, אני זוכר שקראתי את זה איפושהו).

פורסם

ד"א, אם אני זוכר נכון, הנפח הגדול של הZEN XTRA לסוגיו לא כ"כ יעיל - אי אפשר להשתמש בו ללא דרייברים...   ::) מה שאומר שאתה לא יכול לחבר אותו לכל מחשב סתם ככה כמו באייפוד\אייריבר ולהעביר קבצים. (תקנו אותי אם אני טועה, אני זוכר שקראתי את זה איפושהו).

אתה צודק. אתה צריך דרייברים כדי להכניס או להוריד ממנו קבצים. בדיוק בגלל זה הזמנתי אתמול מובו ולא זן של 30 ג'יגה. זה חשוב לי הקטע של העברת קבצים כי אני מוריד המון סרטים למחשב ותמיד באים אלי, ככה אני אוכל להעביר את זה בקלות ולראות אצל חברים שלי:)

פורסם

רגע ונגיד את הIHP-120 אפשר לחבר בלי דרייברים?

פורסם

עובד כ"Plug and Play" ;D

אתה מחבר והוא פועל ככונן חיצוני.

פורסם

רגע ונגיד את הIHP-120 אפשר לחבר בלי דרייברים?

בהרבה נגנים חדשים יש את זה, גם במובו2, גם בihp מהסדרה האחרונה. אתה פשוט מחבר אותו עם החיבור usb ואז הוא מופיע ב"מחשב שלי" בתור כונן ג'נרי (משהו כמו דמון טולס פחות או יותר) ואתה פשוט גורר אליו וממנו קבצים כמו כל כונן אחר בהארדיסק שלך. זה מאד יעיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים