עבור לתוכן

FarCry - שימוש ב High Dynamic Range Rendering (בקצרה - HDR).

Featured Replies

פורסם

ואיטי.. ;)

פורסם

למה איטי? דווקא בסרטון זה היה חלק ובהחלט ניתן לשחק ככה. גם סצינת הסיום הייתה חלקה... רק חבל שהפעילו את עם מחשב על , ואפילו איתו יכול ליהיות שהם רימו כי יכול ליהיות שהמשחק בעצם נתקע וכשהם צילמו הם הורידו את התקיעות.... אבל אני בטוח שזה לא עלה על 30 פריימים...

פורסם

דיברתי על ה HDR של nVidia בהשוואה לATI...

NV40 מקבל 60~ FPS

X800 מקבל 140~ FPS

פורסם

זה לא הדיוק שאני לא אוהב פה , זה עוד בסדר , אבל האיכות של הפיקסל שיידר שלהם מגעילה. אני לא צוחק שאני אומר שאני מעדיף לשחק עם פיקסל שיידר 2 של ATI מאשר פיקסל שיידר 3 של נבידיה.

תשים לב על הסלעים הגדולים (מגיעים לו עד הברך) שרואים שזה תמונה , אין בכלל אפקט של פיקסל שיידר.

אבל אני לא מכחיש שכשהריצו את אנריל 3 עליו זה היה נראה מדהים.

אתה מתכוון הסלעים שרואים בסרט?

הם באמת נראים כמו תמונה..

פורסם

נראה מדהים!!

חבל שזה רק בכרטיסים של נוידיה אולי יצא איזה פאטצ בעתיד שיאשפר את זה אל כרטיסים מבוססי R3XX\R420

פורסם

נו באמת...?אוכל אותכם שאנוידיה לוקחת הפעם? כל המעריצים של ATI מה הקטע? כואב לכם שאנוידיה לקחה הפעם, בנתיים לאנוידיה יש את הפיקסל 3.0 לא לATI ובמקום סתם לדבר חכו שנראה את של ATI ואחרי זה דברו.

פורסם

נו באמת...?אוכל אותכם שאנוידיה לוקחת הפעם? כל המעריצים של ATI מה הקטע? כואב לכם שאנוידיה לקחה הפעם, בנתיים לאנוידיה יש את הפיקסל 3.0 לא לATI ובמקום סתם לדבר חכו שנראה את של ATI ואחרי זה דברו.

אני לא מעריץ של אף חברה פה... אולי רק של AMD  ;D

אני לא מעריץ של ATI פשוט קניתי כרטיס של החברה כי היום הוא ניחשב לכרטיס מעולה עדיין לעומת כל כרטיס באותו סכום כסף... (קניתי ב-1000)  ;D

פורסם

[

למה אתה סתם מדבר? עדיף שתשתוק... ::) קראת בכלל את הלינק שהוא נתן בהתחלה? קראת את כל הת'רד שהיה בלינק? ראית את הסרטון של פאר קריי?

אולי תסביר לי מה היתרון של 6800 בפיקסל שיידר כזה מכוער? בפאר קריי עדיף לשחק עם 2.0 של נוידיה... את אנריל 3 הכרטיס לא יצליח להריץ.. אז מה היתרון בדיוק? ומה חכו שנראה את של ATI? הפיקסל שיידר 2 של ATI אוכל את 2 ו-3 של נוידיה... אני בטוח שהם יוציאו משהו פצצתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים