עבור לתוכן

מפרט לאוברקלוקינג - מקסימום מקסימום 8K ש''ח, מומלץ פחות. מבובס A64.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם!

זה המפרט המעודכן ביותר, בלי מחיר סופי \ מחיר לכל מוצר מכיוון שאני קונה מחנות מקומית ואין לה אתר אינטרנט.

Athlon64 3200+ (BOX)*

Epox EP-8KDA3+ (NF3 250GB)

OCZ EB PC3500 (1x512)**

Sapphire (ATI OEM) Radeon X800Pro - Retail

Westren Digital 80GB - Caviar SE - 8Mb Buffer , 7.200RPM

Enermax 550W EG651P***

Supertalent CA-601UFBK

המחיר מגרד את ה- 8000 ש''ח, בקרוב הוא ירד עם הוזלת המחירים ובעיקר הזכרונות אני מניח.

הערות:

1. ויתרתי כרגע על DVD/CD ROM / FLOPPY מכיוון שאלו פונקציות שלא חשובות לי כרגע, ואני רוצה לחסוך כל אגורה. אני אוסיף כשאהיה פחות מרושש ;).

2. כמו כן, אם אקנה בסופו של דבר 512Mb של זיכרון, אוסיף עוד סטיק בעל נפח דומה בהמשך, ואשתמש בשניהם כשאני משחק, ובאחד מהם כשאני עושה אוברקלוק, למען היציבות.

3. ציוד היקפי למינהו אני לא צריך שיהיה כלול במפרט. גם קירור לא, כרגע אני מסתפק בסטוק. בקיץ אני אשיג Vapochill LS, וקירור אוויר\TEC לשאר לכ''מ.

* המוכר ואני סגרנו על זה שהוא ישיג לי מעבד מסוג NewCastle CG, ככה אני אקבל 2.2Ghz מהירות, בקר זיכרון משופר, תאימות מושלמת עם 2x512 תצורת ראם, מעבד שקט וקר יותר. אומנם אני אקבל רק 512k קאש, אבל נוכח המהירות והארכיטקטורה של ה- K9 הדבר כלל לא משפיע על הביצועים.

** קשה למצוא זכרונות טובים שיעשו x-2-2-11 \ 1:1  @ מהירויות גבוהות. בנתיים זה המועמד הבולט עד שתהיה הוזלת מחירים והיצע שוק רחב יותר.

*** אין מבחר רחב של ספקים טובים שיתנו מתחים יציבים בקווי ה- 20A/25A/13/A. בנתיים זה המועד הבולט ביניהם כשהוא מספק את הריילים הכי יציבים. אני אנסה למצוא את ה- Forton FSP530, מספק 530W, נותן ריילים יציבים בהרבה, ולא צריך לעשות לא מודים, אפשר לכוונן אותו דרך פתחים מיוחדים שיש מאחורה.

אלפי תודות!

פורסם

ראם של 3500 פשוט לא מספיק. הבאס של הAMD הוא 400 ולא 333 כמו הברטון. אני ממליץ לך ללכת על ADATA 500 שאפשר להגיע איתו לOC הרבה יותר עצבני

פורסם

אם אתה רוצה OC אז אל תקנה 64 ביט אי אפשר לעשות איתם OC גבוה במיוחד לא משנה איזה קירור

פורסם

איזה שטויות! אי אפשר לעשות OC ל64 בגלל הציפסט של VIA K800. הלוח הזה של EPOX הוא NVIDIA G250 שהוא סוס לOC והמעבדים האלה גם לא רעים בכלל.

אי אפשר היה לעשות OC ל64 עד עכשיו כי לא היתה נעילת AGP\PCI ללוחות עד היום. אם הלוח הזה אפשר להגיע רחוק

פורסם

8K ואתה לא מחכה לs939???????? :o

לדעתי טעות :-\

פורסם
  • מחבר

Holy JC, עם כל הכבוד לאדטה הם בחיים לא יוכלו לעשות x-2-2-x מעל ל- 225Mhz. לשם השוואה, 2.5-2-2-11 @ 450Mhz יהיה יותר מהיר מ- 3-4-4-8 ומעלה @ 600Mhz.

ודווקא ה- OCZ EB מגיעים למהירויות גבוהות מאוד, במתחים נמוכים, בתזמונים סבירים. בלי קשר לבאס של AMD, אנשים לוקחים את הסטיקים האלו גם לאינטל. תוכל להגיע רחוק מאוד עם תזמונים נורמלים.

זירת האוברקלוקינג אצל ה- A64 התפתחה מאוד לאחרונה - עם הלוחות עם החדשים והסטפינגים החדשים, אפשר להגיע רחוק מאוד - 2.8Ghz בלי מודים ו- 3Ghz עם מודים (במהירויות האלה המעבדים האלה שווים ל- P4 4.8Ghz ומעלה). וקירור גז. אגב, מדובר אצלי ב- Vapochill LS, מסיר כ- 230W בקירוב מהמעבד, טמפ' תחת מאמץ היא 50c +. עם מודים לרכיבים, מעבד עם סטפינג טוב (בין אם זה 3000+\3200+\3400+), לוח אם וזיכרון טובים אוכל להגיע למעל 3Ghz.

ותודה על התגובות, אשמח לשמוע עוד דעות.

תודה.

פורסם

אם היית מסתכל חמש דקות לפנייך עשיתי ת'ראד של סביבות אותו מחיר (טיפה יותר)

הסופי שבחרנו (הוא בינתיים סופי אני מחכה שיצאו הסוקטים החדשים של 64 ביט וגם הלוחות ואז אני אראה.....)

AMD Athlon 64 3000+ BOX 1360

Albatron K8X800 ProII 869

A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 X2 1310

Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 772

HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply 360

Nvidia 6800 Ultra 256DDRAMD 2950

Thermaltake Xaser V WinGo V7000A Black Gaming Tower Case 833

Total Price: 8454

פורסם

Holy JC, עם כל הכבוד לאדטה הם בחיים לא יוכלו לעשות x-2-2-x מעל ל- 225Mhz. לשם השוואה, 2.5-2-2-11 @ 450Mhz יהיה יותר מהיר מ- 3-4-4-8 ומעלה @ 600Mhz.

ודווקא ה- OCZ EB מגיעים למהירויות גבוהות מאוד, במתחים נמוכים, בתזמונים סבירים. בלי קשר לבאס של AMD, אנשים לוקחים את הסטיקים האלו גם לאינטל. תוכל להגיע רחוק מאוד עם תזמונים נורמלים.

זירת האוברקלוקינג אצל ה- A64 התפתחה מאוד לאחרונה - עם הלוחות עם החדשים והסטפינגים החדשים, אפשר להגיע רחוק מאוד - 2.8Ghz בלי מודים ו- 3Ghz עם מודים (במהירויות האלה המעבדים האלה שווים ל- P4 4.8Ghz ומעלה). וקירור גז. אגב, מדובר אצלי ב- Vapochill LS, מסיר כ- 230W בקירוב מהמעבד, טמפ' תחת מאמץ היא 50c +. עם מודים לרכיבים, מעבד עם סטפינג טוב (בין אם זה 3000+\3200+\3400+), לוח אם וזיכרון טובים אוכל להגיע למעל 3Ghz.

ותודה על התגובות, אשמח לשמוע עוד דעות.

תודה.

אני מוכן לשים כסף על זה שהOCZ 3500 לא סוגרים 500MHZ גם על תיזמונים של 3.4.4.8

אולי אם VMOD עצבני ואם תשים מתח של עמוד חשמל ותהרוג אותם תוך שבוע...

פורסם
  • מחבר

Farkash, אף אחד מהמארזים לא מגע לסטנדרטים של האנרמקס, חוץ מהאנרמקס עצמו, אבל ההספק נמוך מאוד, ממש לא מספיק ל- A64.

לאנרמקס יש דואל 12V, מה שבמטיח יציבות מושלמת של הצ'יפסט ועוד. האנטק וכל השאר, במיוחד הטרמלטייק, לא מספקים ריילים יציבים והרבה פעמים קראתי שהם התרסקו באוברקלוק גבוה, מה שיכול לקחת את המערכת... בקושי P4 3Ghz @ 4Ghz הם יכולים להחזיק, וזה עוד עם מודים.

ו- Rule The PC, עם מפרטים כמו שאתה בוחר, אין פלא שאתה חושב שאי אפשר לעשות אוברקלוק למעבדים, בחרת לוח אם בלי אפשרות למחלקים ונעילות PCI/AGP.

גם המפרט לא מאוזן ויקר בחלקים הלא נכונים, אבל לא משנה... ללוח אם שלי יש אפשרות למחלקים, נעילות לוח אם, שינוי מתחים לחלקים שונים ועוד. אפשר להגיע איתו לתוצאות מדהימות, ועוד יותר טובות עם קירור טוב + מודים ועוד.

HOLY JC, לפי שאתה יהיר קרא את זה.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=9524a5f538ce737493cb32af159e02dc&threadid=35490

זה באס שאפשר רק אצל p4, אצל a64 אפשר מקסימום 350 מה''צ, לא משנה איזו מכפלה... (התזמונים אצל הבחור שם לא הכי מהודקים!)

פורסם

ה-OC הופך ללא משתלם כלל כאשר שמים לשם כך בלבד ספק אשר מגרד את ה-1,000 ש"ח. בזבוז כסף טוטלי. אם אתה מתעקש על ה-ENERMAX ה-430W יספיק בהחלט (עדיין מיותר) ויעלה בחצי פחות.

פורסם

איזה קירור הייה לך בכלל? OC כל כך גבוה כמו שהספק הזה יכול להחזיק זה ברמות של קירור גז\חנקן ועוד אמצעים של מטורפים..

אם תהייה לך מערכת קירור אוויר\מים טובה הספק זה לא מה שיגביל אותך...

פורסם

Mariachi כתבת הרבה שטויות קודם ספק TRUEPOWER של אנטק גם אם הוא 380 וגם אם הוא 430 יחזיק כזו מערכת בלי בעיה גם בOC ספק 350 של אנרמקס גם יחזיק כזו מערכת בלי בעיה גם בOC ויש גם ספק של חברת HEC 475W שלא הזכרתי שגם יחזיק את המערכת הזאת בלי בעיה אין לך כן 6 ההרדיסקים כרטיס מסך מטורף ועוד ועוד אז לאיפה הילך הכוח??

פורסם
  • מחבר

יהיה לי סביר להניח MachI עם גז R507 (בין ה- MachII ל- MachII GT).

סוקט 939 לא יכנס בתקציב, חוץ מזה הוא נורא חדש ויכולות לצוץ הרבה בעיות, נראה לי שאני אעבור אליו רק כשיגיע מעבדי ה- 90nm.

הקטע עם ה-"לא משתלם" די מטומטם, כי בשביל אוברקלוק צריך מערכת טובה ויציבה. שימו שהאוברקלוקרים הכבדים לקחו את האנרמקס (SMSM, FIRE15, CUPRA), כי הספק הזה פשוט יותר יציב. אוקיי Farkash ומנטלי, אתם רוצים שאני אקח ספק פשוט ואז לעשות לו מודים? כן? ולבטל את האחריות? באוברקלוק גבוה האנטק, שלא נדבר על ההק, נופלים ל- 3V (!!!) ברייל, 11V ברייל, ו- 4.9V ברייל (!!!), עכשיו אולי לאינטל זה לא מפריע, אבל אצל האטלון64 הממורי קונטרולר הוא אונבורד, והקפיצות מתח יהרגו אותו. לא מעט שמעתי שהכי חשוב במערכת של אטלון64 זה ספק כוח מעולה. ובכן עם אוברקלוק, האנטק וכל השאר פשוט לא יחזיקו. נראה לי שמה שמעצבן אותכם פה זה המחיר. אם כך - אני אנסה למצוא את ה- Forton530W FSP530, שניתן לכוןן לו את הריילים, הוא יותר יציב, והוא עולה רק 400 ש'''ח להספק של 530W! חשבתי שתבינו קצת יותר בספקים... "אתר החומרה הטוב בארץ".

אגב, אתם חושבים שאני צריך לקחת X800Pro או FX6800 GT?

תודה.

פורסם

אותי מעניין איפה אתה מתכוון לקנות את הזכרון (OCZ EB) :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים