פורסם 2004 ביוני 1621 שנים קיבלתי את המחשב שלי חזרה. P4 2.6C IC7 512DDR 333 R9800P (חדש ) התעקם אחד הפינים של המעבד והיו צריכים לסדר, אז סידרו והוא פה! חיברתי הכל כמו שצריך, הפעלתי את המחשב והמאווררים נתנו קפיצה כאילו הכל עובד, אבל הוא נכבה. פשוט נדלק ונכבה, המסך אפילו לא מספיק להידלק והמחשב נכבה. STINGER אומר שזה הלוח אם... HELP!!
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים חבר רק מעבד, לוח אם, כ.מסך, זכרונות, ספק, ואז תבדוק אם הוא נדלק.אם לא נדלק, נתק את המעבד, ותבדוק שלא נצמדו לך שמה שתי רגליים לאותו החריץ.בדוק אם הספק לבדו נדלק ( על ידי קיצור רגליים 13-14, אני לא בטוח, תעשה חיפוש).
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים תבדוק שלא קיצרת בטעות בין המולקסיםתחבר רק תספק ללוח אם ללא שום כוננים קשיחים או ציוד אחרמלבד כרטיס מסךמעבדזיכרון
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים נשמע יותר כמו קיצר בחיבוריםתבדוק טוב טוב שחיברת הכל כמו שצריך ושאין משהו על הלוח שמקצר אותו
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים א) לא כדאי להביא להם, כי אז תחכה שבועיים, וגם עדיף מה שנקרא "עשה זאת בעצמך".ב) למה פתחת דיון על זה?
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים הוא בדק את המחשב עם ספק אחר 400W של זאלמאן ועדיין אותה הבעיה , אני חושב שזה הלוח.אם זה לא הספק , זה לא יכול להיות כלום... , או שהלוח מת , או שמשהו מקצר אותו
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים נכון...... אבל מה שמקצר אותו יכול להיות המעבד (במיוחד בגלל העבר שלו), הכ. מסך או הזיכרונות.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר יש מצב שחיברתי את אחד המולקסים למולקסים הנגדיים שלו ושכחתי...אני אלך לבדוק את זה... אבל המעבד בדוק כלום לא עקום הכל מיושר כמו שצריך.מה יכול ליהיות על הלוח שמקצר אותו?
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים א) חלק כלשהו, כמו דוגמת מה שהבאתי קודם.ב) משהו שנשרף עליו, ועם זה כבר אין לך יותר מידי מה לעשות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.