עבור לתוכן

אוקיי אנשים שאלה אחרונה לפני הקנייה

Featured Replies

פורסם

מה זה משנה אבל? מגבר סטריאו יישמע תמיד יותר טוב ממגבר סראונד.

אם הוא לא רוצה סראונד ולא מתכנן בעתיד, למה לקנות מגבר סראונד?

פורסם

אתה צודק

אבל לגבי הסראונד אני די בטוח שאפשר לחבר אליו באיכות של DTS מחשב / SACD וכל דבר חדש אחר, ברב מגברי הסטראו שבדקתי לא היו מפענחים דיגיטליים

פורסם

אבל מה זה משנה לו?! הוא רוצה סטריאו! לא סראונד!

כל מה שאמרת (Sacd וDts) זה פורמטים רב ערוציים (לSACD יש גם דו ערוצי, אבל זה יעבוד גם במגבר סטריאו) אז מה משנה מבחינתו?

פורסם
  • מחבר

סקורפיון, אין לך בראש איזה סוג טוב של מגבר סטריאו בסביבות ה-2000 ש"ח? בוא נגיד את זה ככה, שאם היה לך סכום בסביבות ה-2000 ש"ח והיית חייב לקנות מגבר סטריאו, על מה היית הולך? :P

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יכול לענות על השאלה הזו שלך חוץ ממך, גם לא גדול האודיופילים בעולם! חווית האזנה משתנה מאדם לאדם ורק אתה תוכל לדעת אם זה מתאים.

שמע, סה"כ אתה צודק ממאת האחוזים, אבל לפני שאני הולך לשמוע את מה שאני הולך לקנות אני צריך לדעת מה לקנות נכון? הקטע שאני שואל הוא כי אני לא רוצה לבזבז את הזמן מכיוון שעוד לא הוצאתי רשיון ואני תקוע אם אמא שלי והיא יכולה רק בבוקר להסיע אותי, ככה שאני בערך קצוב בזמן, אז מה שאני מבקש זה פשוט איזה מגבר שידוע לך צריך להיות טוב כך שאני אלך לשמוע אותו.. זה הכל.

פורסם

המארנץ מגבר מעולה, אבל אני הייתי חורש את הלוחות והחנויות מחפש מוצרים מיד שנייה או מתצוגה.

פורסם
  • מחבר

Home Car טוענים שהמגבר הזה לא נמצא יותר בארץ.. ואמרתי לך כבר שיד שנייה זה לא בא בחשבון, אין דגם אחר של ה MARANTZ סטריאו ?

פורסם

חבל שאתה פוס יד שניה. אתה יכול למצוא ממש מציאות- בכלל בארץ זה הרבה יותר משתלם יד שניה.

קח עצה חביבה שעוזרת להרבה אנשים. שאתה מגיעה לחנות תבקש לשמוע את המגברים הכי טובים שיש להם, אחרי שמצאתה מגבר שאתה אוהב את הסאונד שלו תנסה למצוא מגבר בטווח מחירים שלך שדומה לו בצורה הכי קרובה שיש. בכל אופן כמו שfl0kster אמר, סאונד זה דבר מאוד סובייקטיבי- עדיף שאתה תבחר את המגבר ולא אף אחד אחר. אם אמא היא הבעיה קח אוטבוס, לסחוב קופסא של מגבר באוטבוס זה לא כלכך נורא.

פורסם

זה שסקורפיון לא העיר לך  עליהים זה לא אומר

שזה לא נכון!!!(מה גם שאמר שהוא לא מכיר את הרמקולים)

ותירגעו עם הסטריאו הזה כבר אני בעל עסק בתחום!!!!!

ואומר לכם שאתם פשוט מדברים שטויות

תשמע לעצתי עזוב את המארנצ שהוא לכל הדעות סביר והרמקולים האלה!

תשקיע עוד קצת ותקנה מגבר 6.1 של אונקיו

ורמקולים של b&w

תאמין לי שתהיה מרוצה++++++ועוד פעם +

אתה לא חייב לקנות 6 רמקולים גם זוג זה מספיק!

ואם לא תשמע טוב אני מתחייב לקנות לך מארנצ על חשבוני

תאמין לי קח איתך את wish you were here

או כל מה שמנעים את אוזניך ולך תבדוק את הזיווג

פורסם

אתה בעל עסק בתחום?

אני לא הייתי נכנס לחנות שלך אחרי הודעה כזאת.

אתה אומר לו לקנות מגבר 6.1 יקר בצורה מחרידה (במיוחד בארץ, עקב תמחור נוראי של היבואן טופ אודיו), ולקנות זוג רמקולים יקרים שלא נותנים תמורה טובה למחיר בארץ כמו B&W (שוב, עקב תמחור נוראי של היבואן בארץ, נחשו מי - טופ אודיו)?

מגבר שמיועד להשמיע מוזיקה, בדו ערוצי - יישמע יותר טוב ממגבר רב ערוצי שמנסה להשמיע מוזיקה בסטריאו.

ויודע מה? אני מוכן להצעה שלך - תקנה לי מארנץ על חשבונך כי אני לא שומע מוזיקה עם רסיבר סראונד יקר ולא משתלם וזוג רמקולים יקרים ולא משתלמים.

פורסם

שמע בו נסכים שעקב הידע שהפגין שואל השאלה

בטוח לא יהיה לו רמת אבחנה של סטריאו

בין אם 6.1 או 2.0וכדי שלא ניצור שיח קולני לגבי איכות עם סקורפיון ;)

לך לחנות תשמע סטים וקח מה שנשמע טוב

חבל על המקלדות שלנו

חוץ מזה נראה לי הוא קנה לפני חודש ואנחנו הולכים פיצוצים ;D

וסקורפיון לפחות תבכים טיתי על

:D wish you were here

פורסם

מסכים לגבי Wish - במיוחד לגבי Shine On You Crazy Diamond.

אבל שוב, אני לא מסכים איתך לגבי הדבר השני - מה הטעם לקנות רסיבר סראונד אם הוא לא ישתמש בזה? אני חושב גם שכל בן אדם יוכל לשים לב להבדלים באיכות, אם רק ירצה.

אם האיכות חשובה לו, זה כבר סיפור אחר...

פורסם

אולי כרגע הוא לא רוצה סראונד, אבל בשלב מסוים יכול מאוד להיות שהוא ירצה...

זה שיקול שיש לקחת בחשבון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים