עבור לתוכן

האם גם בנות משחררות?... :-X

Featured Replies

פורסם

טוב מכיוון שזה ספאם,אני גם אספים עם סיפור

היה היה פעם ששיחקתי עם ידידה שלי כדורסל (היא בנבחרת ישראל בנערות),הכל היה טוב ויפה עד שבאמצע צעד וחצי לסל היא שיחררה את אחד מהתרועות הכי קולניות ששמעתי,וכמובן שלא הייתה שום דרך להכחיש כי זאת היציאה נעשתה על ידי,מה גם עוד שההפרחה התבצעה בדיוק מכני מושלם לזינוק (מעין בוסטר אחורי...:) ) הייתי המום לכמה שניות,היא הייתה יותר (אחרי הכל כמה בנות שמעתן מפליצות בחייכם הקצרים) ומייד אחר כך פצחתי בצחוק אדיר,מתגלגל ורועם....גם היא לא יכלה להתאפק והתפוצצה מצחוק.

אחרי כמה דקות נרגעתי מהסיטואציה,והיא השביעה אותי לא לגלות על מה שקרה בזה הרגע...

סוף טוב הכל טוב,וכולם חיו באושר ובעושר עם נודים ריחניים..

פורסם

יש לי ידידה שהיא עשתה אבו יו יו לחברה שלה ומתי שהיא קפצה עליה היא שיחררה תרועה.....

ובנות לא מפליצות הן עושות פוקים ( :P )

פורסם

חחחחחח איזה כתב שרוט

אבל עדין לא יצא לי לשמוע בנות "משחררות"

פורסם

יש לי ידידה שהיא עשתה אבו יו יו לחברה שלה ומתי שהיא קפצה עליה היא שיחררה תרועה.....

ובנות לא מפליצות הן עושות פוקים ( :P )

אצלה זה לא היה פוק...זה היה קולוסאלי...

פורסם

איזה תארדים נפתחים פה פשי אני מתחיל להפחד להכנס לפורום כללי...

ודרך אגב יש ילדה מהשכבה שלי שהיא הוכחה חייה (ומספיק יום אחד "לבלות" איתה בשביל להבין) שבנות אכן משחררות.. השאלה הנשאלת האם בכלל אפשר להכניס אותה לקטגוריה הזאת...

פורסם

והיא השביעה אותי לא לגלות על מה שקרה בזה הרגע...

אהם... אהם... כרגע הפרת את השבועה שלך ::)

פורסם

זה מזכיר לי יום שמש אחד בבסיס ההדרכה של חיל הים, שאני ועוד כמה קורסיסטיות מהקורס שלי וכמה חברה' מקורס "דבור" ישבנו בזולה ליד השק"ם, שתינו קולה, נשנשנו משהו והרצנו צחוקים. קולה, זה קולה, מה לעשות? יצא לי גרעפס, אבל לא סתם גרעפס - נחש צפע! חלק מהחברה' היו המומים (למרות שהם ידועים כשרוטים ביותר בחיל), חלק אמרו חפיף, להיפך, יותר טוב שבחורה לא מתביישת ולא מסתירה כי זה גם גורם להם להרגיש יותר בנוח לידי ולא כאילו הם צריכים להעמיד פנים משהו שהם לא (מנומסים וכל זה), והיה אחד שהיה המום, אבל ממש ממש המום. הוא חשב שבנות לא רק לא עושות גרעפסים ולא מפליצות... הוא שאל אותי אם בנות גם מחרבנות!!! וכן, הוא היה רציני... :-X

פורסם

הצבא מקבל בן אדם שלא ידע שבנות "עושות את צרכיהן"

אבל אותך מעיף...

אמממ... בוא נסיק את המסקנות לבד ;D

פורסם

וואטוס זה כל כך שטויות

דבר ראשון אני בטוח שהוא התכוון בצחוק והיא פשוט לא הבינה

דבר שני הצבא לא מעיף אנשים על טימטום. אותה העיפו מסיבות אחרות

דבר שלישי מה הקשר לתראד הזה?

פורסם

הצבא מקבל בן אדם שלא ידע שבנות "עושות את צרכיהן"

אבל אותך מעיף...

אמממ... בוא נסיק את המסקנות לבד ----> ;D <----

----> ;D <----

----> ;D <----

----> ;D <----

פורסם

באמת שהוא היה רציני. הוא גדל בבית שיש בו רק בנים (האמא לא גרה איתם), הלך לבי"ס של בנים והיה נורא ביישן ורק בצבא הוא הכיר בנות. הוא היה כ"כ רציני שיותר רציני לא היה יכול להיות...

פורסם

ותפליץ חוה, ויפציץ אדם בתגובה, ויפרו וירבו בחדווה, ותמלא הארץ צלילי קיבה". איימן!

באמץ אני לא מבין על מה ההמולה כולה קצת גז מתן זה מעצבן שצריך להחזיק אותו(אני מחזיק מה לעשות).

פורסם

איזה תארדים נפתחים פה פשי אני מתחיל להפחד להכנס לפורום כללי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים