פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר דווקא אמרו לי שזה לא כל כך ! נחוץ...אני הולך לקנות בסופו של דבר...אך לא כרגע.האוזניות הללו הן הוצאה גדולה ביותר.עוד מישהו ?
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים זה לא נחוץ אם יציאת האוזניות שברשותך חזקה מספיק, עדיין אלו אוזניות של 120 אוהם לעומת 40 באודיו טכניקה 900.
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר וכלל שה"אוהם" נמוך יותר כך יציאת האוזניות חזקה יותר ?האם זה אומר שאם אני אחבר מגבר לאוזניות "טכניקה" אני אקבל צליל טוב ואיכותי\ווליום גבוה - יותר ?האם אתה אומר כי עדיף לקנות את ה"טכניקה" ?
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מה שאני אומר זה ככה - אם אתה תקנה מגבר בעתיד הקרוב (חצי שנה משו כזה) כדאי לך לטעמי את הסנהייזר.אם אתה לא רוצה מגבר, אולי גם תרצה להשתמש באוזניות עם נגן נייד חזק (Ipod או Iriver) אז קח את הטכניקה.ולשאלתך - ככל שההתנגדות יותר גבוה, ככה המגבר יצטרך להיות יותר חזק על מנת להניע את האוזניות.
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר מה שאני אומר זה ככה - אם אתה תקנה מגבר בעתיד הקרוב (חצי שנה משו כזה) כדאי לך לטעמי את הסנהייזר.אם אתה לא רוצה מגבר, אולי גם תרצה להשתמש באוזניות עם נגן נייד חזק (Ipod או Iriver) אז קח את הטכניקה.ולשאלתך - ככל שההתנגדות יותר גבוה, ככה המגבר יצטרך להיות יותר חזק על מנת להניע את האוזניות.אתה אומר שאיכות המוזיקה באייפוד תרד אם אני אשתמש בסנהייזר ?בכל מקרה...אני כמעט ולא שומע MP3 .
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים אני אומר שאם אתה תשתמש באייפוד עם הסנהייזר בלי מגבר, אתה תשמע כל כך חלש שזה לא יהיה שווה כלום.
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים יש לקחת בחשבון שהאודיו טכניקה גם סגורות לעומת הסנהייסר.ככה שאם אתה מתכנן על טיסה או נסיעה ארוכה אין מצב שאתה הולך עם הסנהייסר בלי מגבר בייתי (או שתקנה מההתחלה נייד שזה בזבוז...) ובגלל שהן פתוחות זה בכלל יפריע לך הרעש מסביב.ככה שאם יש לך טיסות או משהו כזה בעתיד כדאי ללכת על האודיו טכניקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.