עבור לתוכן

צריך אוזניות

Featured Replies

פורסם

אוזניות מעולות!

אבל חייב מגבר.

• תגובות 40
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

דווקא אמרו לי שזה לא כל כך ! נחוץ...אני הולך לקנות בסופו של דבר...אך לא כרגע.

האוזניות הללו הן הוצאה גדולה ביותר.

עוד מישהו ?

פורסם

זה לא נחוץ אם יציאת האוזניות שברשותך חזקה מספיק, עדיין אלו אוזניות של 120 אוהם לעומת 40 באודיו טכניקה 900.

פורסם
  • מחבר

וכלל שה"אוהם" נמוך יותר כך יציאת האוזניות חזקה יותר ?

האם זה אומר שאם אני אחבר מגבר לאוזניות "טכניקה" אני אקבל צליל טוב ואיכותי\ווליום גבוה - יותר ?

האם אתה אומר כי עדיף לקנות את ה"טכניקה" ?

פורסם

מה שאני אומר זה ככה - אם אתה תקנה מגבר בעתיד הקרוב (חצי שנה משו כזה) כדאי לך לטעמי את הסנהייזר.

אם אתה לא רוצה מגבר, אולי גם תרצה להשתמש באוזניות עם נגן נייד חזק (Ipod או Iriver) אז קח את הטכניקה.

ולשאלתך - ככל שההתנגדות יותר גבוה, ככה המגבר יצטרך להיות יותר חזק על מנת להניע את האוזניות.

פורסם
  • מחבר

מה שאני אומר זה ככה - אם אתה תקנה מגבר בעתיד הקרוב (חצי שנה משו כזה) כדאי לך לטעמי את הסנהייזר.

אם אתה לא רוצה מגבר, אולי גם תרצה להשתמש באוזניות עם נגן נייד חזק (Ipod או Iriver) אז קח את הטכניקה.

ולשאלתך - ככל שההתנגדות יותר גבוה, ככה המגבר יצטרך להיות יותר חזק על מנת להניע את האוזניות.

אתה אומר שאיכות המוזיקה באייפוד תרד אם אני אשתמש בסנהייזר ?

בכל מקרה...אני כמעט ולא שומע MP3 .

פורסם

אני אומר שאם אתה תשתמש באייפוד עם הסנהייזר בלי מגבר, אתה תשמע כל כך חלש שזה לא יהיה שווה כלום.

פורסם

אם אתה הולך לקחת מגבר אז לך על הסנהייסר. אם לא אז על הטכניקה A900

פורסם

יש לקחת בחשבון שהאודיו טכניקה גם סגורות לעומת הסנהייסר.

ככה שאם אתה מתכנן על טיסה או נסיעה ארוכה אין מצב שאתה הולך עם הסנהייסר בלי מגבר בייתי (או שתקנה מההתחלה נייד שזה בזבוז...) ובגלל שהן פתוחות זה בכלל יפריע לך הרעש מסביב.

ככה שאם יש לך טיסות או משהו כזה בעתיד כדאי ללכת על האודיו טכניקה.

פורסם

האודיו טכניקה שוות לCD3000?? לא חושב...

פורסם

הן לא שוות, הן דומות בצליל. לרוב מחשיבים אותם לאח הקטן של הCD3000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים