פורסם 2004 ביוני 1621 שנים המחיר לא מוגבל.צריך אוזניות איכותיות מאוד לשמיעת מוזיקה וצלילים מאוד מדוייקים. בקיצור אוזניות מעולות .אני צריך גם לדעת איך מבינים את המפרט הטכני של אוזניות .תודה על ההקשבה ועל העזרה .
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחיר לא מוגבל? Sennheiser Orephous מקווה באמת שיש לך 15k דולר להשקיע באוזניות....
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר מחיר לא מוגבל? Sennheiser Orephous מקווה באמת שיש לך 15k דולר להשקיע באוזניות.... טוב...בוא לא נגזים. התכוונתי שזה יכול להגיע ל1K מקסימום...לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. בכל מקרה...יש לכם רעיונות ? אתם יכולים להסביר לי על המפרט של אוזניות ?
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים אתה זה שאמר "תקציב לא מוגבל" או שאני טועה?בכל מקרה, אתה מתכוון לקנות בארץ או בחו"ל?
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר אתה זה שאמר "תקציב לא מוגבל" או שאני טועה?בכל מקרה, אתה מתכוון לקנות בארץ או בחו"ל?אני מוכן להזמין דרך האינטרנט. אתה לא טועה...אני אמרתי...ואני חוזר בי.אם דרך האינטרנט המחיר ירד משמעותית אני מוכן להזמין.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים המחיר בהחלט יורד משמעותית בקנייה מחו"ל, לדוגמה - Sennhieser HD580 עולים בחו"ל כ155 דולר, ובארץ 1800 שקלים.הבעיה היא שאם אתה מזמין מחו"ל ישירות אלייך המחיר עולה מאוד, אם יש לך מישהו לשלוח אליו בחו"ל ושהוא יביא לך יותר טוב.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים אני גם חייב להוסיף שאם אתה קונה את הHI END של סנהייסר אתה צריך לקנות\לבנות מגבר לאוזניות
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר הבנתי...אך עדיין לא הבאתם לי שום דגם או רעיון מה לקנות...וגם לא הסברתם לי על בחירת אוזניות...
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים יש לך אפשרות להביא מחו"ל בלי משלוח ישיר?אתה מעוניין באוזניות שצריכות מגבר או לא?אם אתה רוצה אם מגבר ויש לך יכולת לבנות אחד בעצמך אז לדעתי זה Sennheiser HD580 ומגבר שתבנה בעצמך, בדיוק עשיתי בעצמי שילוב כזה, עלה בערך 1000.אם אין מגבר אז Audio Technica ATH900.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר מגבר...בשביל מה ? איך אפשר לבנות לבד ??אני עדיין לא יודע איך להבדיל בין אוזניות (מפרטים)...מקווה שתסבירו לי.יש לי 5.1 רמקולים של יאמהה למחשב (איתם אני שומע את המוזיקה) אז אני חושב שיש לי מגבר.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים דיברתי על מגבר ייעודי לאוזניות, אני מבין שאין לך לפי מה שאתה מתאר.יש לך ידע באלקטרוניקה? אין לי שום בעיה לתת לך מספיק תכנונים מפורטים של מגברים שתוכל לבנות לבד אם יש לך יכולת.אם אין לך כוח להתעסק עם זה, אז לך על האודיוטכניקה.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים אפשר להשיג אותם באודיו קיובס או אודיו קיובס 2...אותה חנות כמעט...בכל אופן, אוזניות מעולות.ATH-A900
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר אתה יכול להסביר לי בידיוק מהו מגבר...או לפחות לתת לי תמונה של אחד.אני מעדיף לא לבנות אלא לקנות...בינתיים קיבלתי שלושה דגמים. יש עוד רעיונות ?האם מישהו מוכן להסביר לי מה אומר כל דבר במפרט : למשל : Frequency response: 12 - 38,000 HzTransducer principle: dynamic, openFrequency characteristic: diffuse field equalisedNominal impedance: 300 ohmsCharacteristic SPL: at 1 kHz 97 dBLoad rating: 0.2 WTHD: < 0.1 %Ear coupling: circumauralContact pressure: 2.5 N, approximatelyWeight (without cable): 260 gConnector: 3.5 mm ר stereo mini jack plug with adapter to 1/4 in. (6.3 mm) stereo jack plugConnection cable: 3 m, detachable dual-sided OFC copper cableזה הדגם Sennheiser HD580 שאחד מכם הציע לי...באותו נושא...עד כמה הוא טוב ?
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים קח audio-technca ATH-A900 ותהנה מכל רגע.. ממה שראיתי בהודעות שלך אתה לא ממש מבין בזה ואתה רק רוצה אוזניות מעולות שאפשר לחבר למחשב ולשמוע.זה בדיוק מה שהטכניקה יתנו לך. אם הסנהייסר אתה צריך להתעסק איתם והטכניקה הם פשוט plug and play
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר קח audio-technca ATH-A900 ותהנה מכל רגע.. ממה שראיתי בהודעות שלך אתה לא ממש מבין בזה ואתה רק רוצה אוזניות מעולות שאפשר לחבר למחשב ולשמוע.זה בדיוק מה שהטכניקה יתנו לך. אם הסנהייסר אתה צריך להתעסק איתם והטכניקה הם פשוט plug and playוהאם ה- play שלו טוב כמו האוזניות האחרות שהביאו פה (או יותר) ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.