עבור לתוכן

סיסמאות הגנה ברשת

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אחרי זמן רב שבו שלושת המחשבים שלים היו מחוברים ע"י רשת ישירה בכבל מוצלב,עברתי לרשת דרך ראוטר,התקנתי ראוטר zonet ,הוספתי מודם של אקטל speedtouch 510 ,אבל עכשיו צצו כמה בעיות : ראשית מדי פעם כאשר אני מכבה את המחשבים ,ומפעיל אותם לאחר מכן מחדש הם אינם מוצאים את הip של הראוטר,אני צריך לבצע ריסט לראוטר כדי  הרשת תתחיל לעבוד ,נראה שהדבר פחת בזמן האחרון אולם זאת בעיה שאני מעוניין לדעת מה הסיבה לה.

שנית:המודם מתנתק לעתים קרובות,[מודם מסוג זה שמחובר  ע"י rg45 חדש לי לפני כן השתמשתי במודם usb הכי פשוט שיש והוא עבד מצויין אבל מה לעשות הוא איננו מתאים לעבודה עם רשת].-לכן כדי להחזיר את המודם לפעולה אני מבצע איתחול מודם דרך הראוטר ולרוב הוא חוזר לפעול[זה אחרי שבבזק ואצל הספק שלי אמרו לי שאין בעיה אצלהם].

שלישית:איך נפתרים מדרישת המחשבים לססמה כאשר אני מנסה להכנס לאחד ממחשבי דרך הרשת כלומר דרך מחשב אחר,הרשת החליטה שאני לא מורשה ודורשת ממני ססמה -אבל אני לא הגדרתי ססמת רשת האם יש ברשת שלXP ססמה שהיא בררית מחדל?

תודה מראש על הענותכם . ???

פורסם

1) גם אם אתה מחכה כמה דקות הם לא מקבלים ip?

2) סתם תיקון- התכוונת ל RJ45.

3) לא, זה בגלל שיש בעיה. לא נתקלתי בכזאת בעיה כשיש ראוטר :-\.

ולמה אתה לא משתמש ב alcatel בתור ראוטר???

פורסם

לגבי השאלה הראשונה - תביא ipconfig של אחד המחשבים כאשר יש בעיה, ותנסה לעשות ipconfig /renew, אולי זה יעזור

לגבי השאלה השנייה - אני לא יודע אם כבר ניסית, אבל תנסה למצוא אפשרות בנתב שאומרת לו להתחבר מיד אם יש ניתוק, זה קיים בהרבה נתבים.

ולגבי השאלה השלישית - אתה צריך להגדיר את המשתמשים של מחשב אחד בשני או לחילופין להתחבר בעזרת שם וסיסמא שקיימים על המחשב שאתה מנסה להתחבר אליו

אגב - תן את שם הנתב ויהיה יותר קל לעזור לך

פורסם
  • מחבר

למי ששאל הראוטר הוא zonet zsr0104f ,לגבי הרעיון להשתמש במודם כראוטר -זה נחמד אבל את המודם קיבלתי אחרי שכבר היה לי רטואר מחובר ,בשלב זה אין לירצון להגדיר מחדש את המערכת והשאלה האם בכלל יש יתרון בשימוש במודם כראוטר במקום ראוטר מתפקד?.

פורסם

לא, חוץ מזה שאתה חוסך מקום.

פורסם

חוץ מזה, אם אתה משתמש ביישומי אינטרנט תובעניים (=שיתוף קבצים) המודם כנתב הרבה יותר חלש מנתב ייעודי ויקרוס הרבה יותר בקלות

פורסם

ממש ממש ממש ממש לא.

פורסם

אין מצב שהמעבד של המודם חזק כמו המעבד של הנתב ולכן ההגבלות שלו נמוכות יותר

פורסם

על איזה מעבדים אתה מדבר? מה אתה נורמאלי...

יש לי מודם נתב שעובד מצויין גם כשמורידים בביטורנט, באימיול, ובאקספלורר ביחד.

פורסם

בכל נתב ובכל מודם יש מעבד קטן, זה לא הP4 או הAthlon שאתה מכיר, אבל זה מעבד. בס"הכ הוא מריץ את התוכנה של המכשיר - הfirmware, וכל פעם שאתה פותח חיבור או שולח\מקבל מידע, הוא צריך לעשות פעולות כדי לטפל בבקשות שהמחשב שולח לו. המעבד של נתב ייעודי יותר חזק מכזה של מודם ולכן הוא יוכל לטפל ביותר חיבורים במקביל. אומנם אתה יכול להוריד בתוכנות שיתוף קבצים, אבל אתה לא יכול לפתוח את אותה כמות החיבורים שהיית יכול לפתוח עם נתב ייעודי.

פורסם

ממש לא... זה לא בנוי בצורה כמו של מחשב, אין לו יחידה עיבוד מרכזית אחת(Central Proccesing Unit) שבה הוא מבצע את כל החישובים

פורסם

זה שזה לא מחשב לא אומר שאין לו יחידת עיבוד

כל ניתוב הpackets צריך להיעשות על ידי מעבד כלשהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים