פורסם 2004 ביוני 1521 שנים רציתי עכבר אלחוטי אופטי בעל ערסל טעינה => לוגיטק MX700,אך לטעמי הוא יקר בשביל עכבר (460 ש"ח), ראיתי את המוצרים הבאים,כל אחד מהם עולה 120 ש"ח, הם אופטיים אלחוטיים ועם מתקן טעינה, אבל של חברות לא מוכרות : Chic ו Accord - פער של כמעט 350 ש"ח ! אולי כדאי ?
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים אני אישית לא הייתי ממליץ לך לקנות עכבר אלחוטי (לפחות לא של חברה עלומת שם).לי אישית היה נסיון רע עם זה. היה לי עכבר אלחוטי (של מיקרוסופט לא של חברה עלומת שם) והמקלט הזה שלו התקלקל לי אחרי שנה בערך :-\
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים תן כבר כותרת נורמלית אי אפשר להבין כלום מהכותרת הזאת!!או שהדיון יינעל.קרא את חוקי הפורום בראש כל פורום.
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים לי יש microsoft wireless explorer 2.0a והוא טוב.הוא יותר קל מהMX700 ויש לו טווח טוב. הוא לא נטען אבל הצריכת בטריה שלו היא מעולה ורק כל איזה חודשיים צריך להחליף 2 בטריות AA.microsoft אומרים שזה מספיק לשנה אבל אולי אצלי זה לא תקף כי משתמשים במחשב בסביבות ה6 שעות ביום. ואני אף פעם לא מוציא את הבטריות מהעכבר (יענו לא מכבה אותו)לי הוא גם יותר נוח מהMX700 אבל כל 1 והיד שלו
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים אחרי שהתחלתי לעבוד עם אלחוטיים הבנתי עד כמה זה נוח ומדוייק.תחשוב שהמכשיר שאתה הכי משתמש איתו זה העכבר.אני השקעתי ב MX-700 אחרי שהמייקרוסופט האלחוטי שלי התחיל לשעמם אותי (שנים בלי תקלה) ומניסיון אני אומר שאין שני ללוג'יטק בתחום הנדסת האנוש, יש לי גם גויסטיק אלחוטי 2.4 של לוג'יטק, מעולה.מהצד השני יש לי מקלדת קואנטום ב 30 שקל בזה אני לא משקיע אגורה.אני ממליץ שתקנה עכבר טוב אחרת תסבול ממנו, מהכסף תשכח אבל תשאר עם הדפקט.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים לי יש microsoft wireless explorer 2.0a והוא טוב.הוא יותר קל מהMX700 ויש לו טווח טוב. הוא לא נטען אבל הצריכת בטריה שלו היא מעולה ורק כל איזה חודשיים צריך להחליף 2 בטריות AA.microsoft אומרים שזה מספיק לשנה אבל אולי אצלי זה לא תקף כי משתמשים במחשב בסביבות ה6 שעות ביום. ואני אף פעם לא מוציא את הבטריות מהעכבר (יענו לא מכבה אותו)לי הוא גם יותר נוח מהMX700 אבל כל 1 והיד שלואז כנראה אתה לא יודע מה זה משחקים עם עכברים שכאלה....לפי מה שאני מבין וקורא..יש רק עכבר(אלחוטי) אחד שטוב למשחקיםmx700 הזה...קניתי 2 סוגים של מייקרוסופט אלחוטי אפוטי..ובשניהם היה בעיות במהירות..דילאיים מציקים שכאלה...בווינדוס אפשר לראות את הקטיעות אבל בקטנות..במשחקים זה בלתי אפשרי לשחק..ופשוט אני לא נוגע בעכבר האופטי וזה בזבוז של 160 שקל...*Microsoft Wireless Mouse 2.0*tiltואין לי איך להחזיר אותו......אומרים שצריך את החבילה...ואין לי אותה..בקיצור נדפקתי...אני לא ממליץ על עכבר הזה למשחקים...יש לי עכבר אלחוטי לא אופטי..מלפני 5 שנים...שהוא עובד מהר מאוד..בדיוק אותו דבר כמו אל עכבר אחר.. אבל הוא לא אופטי...
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים אתה לא יכול לקטול את המוצר הזה בלי לנסות אותו. שתדע שהעכבר הזה מצויין, ועולה הרבה פחות מהלוג'יטק (שד"א גם עכבר מצויין)...
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים יש לי את שני העכברים של לוג'יטק MX700 ו- MX510 האחרון (חוטי) הרבה יותר טוב, במיוחד במשחקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.