עבור לתוכן

משהו שיגרום לכם ליפול מצחוק ... מיועד לשני המינים :)

Featured Replies

פורסם

קצת צחוק לא יזיק בתקופה הזאת בדיחה מה-1 לאפריל דיי חביבה ענו על שאלון קצר שיתן לכם פירוט משעשע על העתיד לגביי מצב חיי האהבה והמין שלכם מיועד לשני המינים וממש מצחיק כנסו ותהנו

הערה חשובה! ההודעה המופיעה בסוף היא בגדר הומור בלבד אין לייחס לה חשיבות אין בה כל אמת בשום דבר !

אבל עדיין מצחיק :lol:

פורסם

אהבתי ;D

פורסם

לא מומלץ להכניס לשם אימייל נורמלי , מכיוון שאחרי ההשתתפות בדבר המגוחך הזה אתם תהפכו לתא SPAM , ואני לא חושב שמישהו ישמח לקבל 300 הודעות על הגדלת פניס , טיולים לטיבט , ולגלות שהוא זכאי בטיסה חינם בניו ג'רזי .

פורסם

למגיב הגובניק, סתם לסקרנות

אתה גאה שאתה גו'בניק או שזו בדיחה רעה?

פורסם

כל האתר הדפוק הזה מלא בPopups מטומטמים, עכשיו נוספו לי בערך עוד 10 חלונות לרשימת החלונות לחסימה בNoAds...

פורסם

הקישור הזה מוביל למלא Junk ו Popup אבל הוא נחמד ... לא יותר מזה.

(כדאי אולי בפעם הבאה להזהיר אותנו)

:o

פורסם
  • מחבר

נו באמת חבר'ה אל תהרסו פרוטייפ אחי המטרה היא הסוף שהוא נחמד ודיי משעשע אז יש כמה PUP UPS נו אז מה ? :bash:

תנו לזה לזרום אל תקלקלו :)

אוקיי מי שלא רוצה שלא ירשום את האימייל האמיתי שלו (כמוני למשל)

פורסם

נו באמת חבר'ה אל תהרסו פרוטייפ אחי המטרה היא הסוף שהוא נחמד ודיי משעשע אז יש כמה PUP UPS נו אז מה ? :bash:

תנו לזה לזרום אל תקלקלו :)

אוקיי מי שלא רוצה שלא ירשום את האימייל האמיתי שלו (כמוני למשל)

אני יודע שהמטרה היא הסוף , אבל אתה היית מוכן לשלם בתא הדואר שלך בשביל בדיחה , ואפילו לא אחת מוצלחת כל כך ?

פורסם

אולי הוא צודק , אולי כדאי באמת לפתוח תיבת דואר שתאכלס את כל ה Junk mail ::)

פורסם

גרררר... ניסיתי וזה כן שולח.... גרררר...... חכה חכה :asthanos: :bash: :AR15:

פורסם
  • מחבר

לא שמתי את תיבת הדואר האמיתית שלי ככה שבאמת אני לא יודע לי אמרו שזה לא שולח ממש לא בא לי לקבל לתיבת הדואר שלי 50 הודעות ביום אז פשוט מי שרוצה לעשות את הדבר המשעשע יכול לעשות זאת בלי למלא כתובת אימייל נכונה אבל ששששששששששששששש לא לגלות :nono::jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:\

גם בנות יכולות לנסות ;D

פורסם

חמוד ביותר...

פורסם

ככה...

:saint:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים