פורסם 2004 ביוני 1521 שנים לפני כחודש הזמנתי קטודה כחולה coolermaster auroraיומיים אחרי שקניתי אותה ה inverter שלה נשרף.התקשרתי אל PCH והם אמרו לי לבוא להחליףרציתי להחליף לקטודה של sunbeam כי אני לא רוצה עוד פאשלות מ coolermaster...אז רק אתמול הזדמן לי ללכת לקחת את הקטודה, והמוכר בחנות אמר לי שאי אפר להחליף ושאין אחריות על קטודותטוב אז לקחתי את הקטודה החדשה ושילמתי עליה, במקום לקבל זיכוי ולהזחיר את ה coolermasterעכשיו, ב inverter של sunbeam יש אפשרות לחבר שתי קטודות, ויש לי עוד חיבור אחד פנויאז האם אני יכול לחבר לשם את הקטודה של coolermaster ?(והאם המתחים אותו דבר ? אני פוח שלא יישרף שוב...)הנה הקטודות:http://www.pch.co.il/docs/pd84746168.htmhttp://www.pch.co.il/docs/pd905624200.htm)ד"א שמעתי שהבעיה של השריפת inverterים של CM היא נפוצה, אז אני לא ממליץ לקנות את הקטודה הזאתוהקטודה של sunbeam ממש מצויינת (ירוקה, ה CM כחולה)
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים לקיט של קולרמאסטר יש שם רע מבחינת איכות ואתה הרגשת את זה על בשרךלאומת זאת סאן בים זאת החברה בין הטובות שיש לקטודות וקשה לי להאמין שיאכזבו אותךוכן אתה יכול לחבר.. זה בסך הכל ממיר מזרם ישר לזרם חילופין כל ממיר יתאים לכל קטודה
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים אני אומר שתנסה לשים את הקטודה של CM באינבנטור של סאן-בים, ותראה אם זה דולק, אם לא, אני לא מאמין שזה ישרף, פשוט לא יקבל מספיק מתח. חוץ מזה אין לך מה להפסיד.
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר לקיט של קולרמאסטר יש שם רע מבחינת איכות ואתה הרגשת את זה על בשרךלאומת זאת סאן בים זאת החברה בין הטובות שיש לקטודות וקשה לי להאמין שיאכזבו אותךוכן אתה יכול לחבר.. זה בסך הכל ממיר מזרם ישר לזרם חילופין כל ממיר יתאים לכל קטודהכן שמתי לב...P:ואתה בטוח שהצריכה של כל קטודה היא אותה זרם וזה ?אין מצב שום דבר יישרף ?ד"א חיברתי את ה inverter לפאן באס שמגיע על ה SF2 עם הלדים (שקניתי אותו אתמול בנוסף לקטודה), וזה יצא מה זה יפהובמקום להשים את הפאן באס איפה שצריך (איפה שתוקעים את הכרטיסים) תקעתי אותו בתוך הפלופי (שהוא לא בשימוש) ואת החוטים לא רואיםיצא ממש יפה (:ואני מחכה לעוד תגבות לפני שאני מנסה את זה...
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר נאי אומר שתנסה לשים את הקטודה של CM באינבנטור של סאן-בים, ותראה אם זה דולק, אם לא, אני לא מאמין שזה ישרף, פשוט לא יקבל מספיק מתח. חוץ מזה אין לך מה להפסיד. אה..אוקי אני הולך לנסות ושמעתי שהקטודה צורכת 100V אפילו יותר איך זה הגיוני ? הספק מספק רק 5V. ו- 12..
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר יוו זה עובד תודה :-* רק חבל שיש קטודה אחת ירוקה ואחת כחולה, זה די הורס =\ טוב אולי אני אלך להחליף את ה sunbeam לכחולה, כי בעצם אני הזמנתי כחולה, ולמרות שהזמנתי כחולה ואחרי חודש שחיכיתי PCH הביאו לי ירוקה >_>
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים ושמעתי שהקטודה צורכת 100V אפילו יותר איך זה הגיוני ? הספק מספק רק 5V. ו- 12.. זה לא אומר כלום..... יש ממירים מזרם למתח ולהיפך, כלומר אתה יכול להפוך 5 וולט לכמה מאות ואולי יותר, אבל על חשבון דברים אחרים (נגיד זרם). יש כפתור שנקרא "עריכה". אני מודע לך עכשיו שהאפשרות להשתמש בו עובדת! אז זהו, שדווקא בזמן האחרון זה לא ממש עובד......
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים הקולר מסטר לא טוב? ??? היום אני קונה אחד כזה לעצמי כי זה האופציה היחידה שאני יכול לקנות אני יקח אחד בצבע ירוק אני מקווה שלא ישרף תוך כמה ימים
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים יוו זה עובד תודה :-* רק חבל שיש קטודה אחת ירוקה ואחת כחולה, זה די הורס =\ טוב אולי אני אלך להחליף את ה sunbeam לכחולה, כי בעצם אני הזמנתי כחולה, ולמרות שהזמנתי כחולה ואחרי חודש שחיכיתי PCH הביאו לי ירוקה >_> תתחדש ותשתדל שלא להקפיץ
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים הקולר מסטר לא טוב? ??? היום אני קונה אחד כזה לעצמי כי זה האופציה היחידה שאני יכול לקנות אני יקח אחד בצבע ירוק אני מקווה שלא ישרף תוך כמה ימים תראה זה לא בטוח יהרס אבל גם לא בטוח ישרוד, שמעתי על יותר מידי מקרים שהקיט של קולרמאסטר נדפק.. אם יש לך אופציה אחרת לך עליה אם לא אז אין ברירה
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר הקולר מסטר לא טוב? ??? היום אני קונה אחד כזה לעצמי כי זה האופציה היחידה שאני יכול לקנות אני יקח אחד בצבע ירוק אני מקווה שלא ישרף תוך כמה ימים המנורה עצמה סבבה אבל ה inverter נשרף ממש מהר, וזה קורה הרבה פעמים. ממש לא ממליץ לקנות, עדיף שתחכה עד שיהיו לך אופציות אחרות ואז תקנה sunbeam (שממש התרשמתי ממנה) או משהו.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים כדרך אגב האור של הקולרמאסטר יותר חזק והצבע עצמו יותר חזק (כהה) לאומת הסאן בים שהצבע שלהם דיי בהיר (נוטה יותר לורוד ותכלת מאשר אדום וכחול)
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים נרגילה, תרגע.....זה קצת בעיה לערוך הודעות במצב הנוכחי של הפורום.אני כבר יומיים לא יכול להכנס לעריכה........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.