עבור לתוכן

הארד דיסק נעלם

Featured Replies

פורסם

היום בבוקר, בזמן שהמחשב עבד בשלווה, הייתה פה קפיצת זרם. המחשב נכבה, וכאשר הוא הודלק, התברר שאחד ההארדיסקים פשוט נעלם (הווה אומר לא מזוהה). האם קיימות שיטות החייאה שונות שאפשר לנקוט בהן?

פורסם

תנסה את הארד-דיסק על מחשב אחר תראה אם הוא פועל.

פורסם

אתה בטוח שרק ההרד דיסק הלך?

פורסם

מה זאת אומרת הדיסק נעלם? איפה הוא לא מזוהה, בחלונות או בביוס?

פורסם

אחרי קפיצת מתח, אין כב רדרך להחיות את הדיסק, במידה והוא באמת קרס.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לחלונות ולביוס, בשניהם

כרגע אין לי שום מחשב בסביבה עם כניסת sata שאני אוכל לבדוק בו אותו

במידה והוא אכן הלך לעולמו, זה גם אומר שהוא הפסיק להסתובב? אני אנסה להוציא אותו עוד מעט ולהקשיב

ודבר אחרון, קפיצות מתח נכללות במסגרת האחריות? האם יש דרך לזהות שזה אכן הגורם, במידה ואני בוחר לנהוג בתמימות יתר?

פורסם

לדארק דימון, דווקא יש דרכים אם לא להחיות אז להוציא את המידע ויש חברות שמתמחות בזה.

לפאי, תלך לחנות שקנית ממנה ותגיד שאתה לא יודע מה קרה

פורסם

כשהייתה קפיצת זרם לא היה גם אור בבית?

כי אני חושב שמישהו גנב לך את הדיסק בלי ששמת לב

;)

פורסם

יש אחריות?

פורסם

אחת הדרכים המוזרות אומפ אבל פועלות בחלק גדול מהמקרים זה לשים את ההארדיסק בפריזר ל 10 דקות רבע שעה ואז לחבר אותו בחזרה,

כך תוכל לקבל קצת זמן עבודה שלו ולהעביר עוד קצת מידע שיש עליו...

פורסם

כנס בחברת חשמל.. לפני כמה שנים הם שילמו לחבר שלי לוח אם חדש.. אבל מאז בטח עוד מיליון איש באו בטענות והם החליטו לרדת מהשיטה הלא כל כך משתלמת הזאת, בכל מקרה שווה לנסות

ואל תדבר איתם יפה תצעק ותביא את כל המשפחה\שכנים\סתם אנשים ברחוב שאתה לא מכיר, שיעזרו לך לצעוק עליהם

אה ודרך אגב אם אתה מתכוון לנסות את השיטה של הפריזר תדאג להכניס אותו לשקית אטומה טוב טוב או משהו בסגנון..

פורסם

השיטה של הפריזר עובדת כשהראש נתקע (כתוצאה ממכה)

לא אחרי קפיצת מתח...

פורסם

כן אולי אתה צודק אבל שווה לנסות לא? מה יש לבפסיד? רק תכניס אותו באמת לסכית סגורה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים