פורסם 2022 באפריל 93 שנים שלום לכולם, מה דעתכם על קניה של כרטיס מסך ''שעבד'' בעיקר בכריית מטבעות דיגיטליים? תודה נערך 2022 באפריל 103 שנים על-ידי אין לדעת
פורסם 2022 באפריל 103 שנים מחבר ציטוט של yoavke עם כמות הפרטים שאתה שופך פה עלינו - אין לדעת. מדובר באופן כללי,אבל איזה עוד פרטים צריך? ננסה לספק אם נוכל.. ציטוט של A-10 דעתי שלילית. ברור שאני במיעוט, ועדיין ... הבנתי,למה בעצם? אולי כי הם נטחנו ועבדו קשה,אז יש להם בלאי עצמי וביצועים נמוכים יותר /: נערך 2022 באפריל 103 שנים על-ידי אין לדעת
פורסם 2022 באפריל 103 שנים ציטוט של אין לדעת מדובר באופן כללי אין אופן כללי יש כל מקרה לגופו. ציטוט של אין לדעת ביצועים נמוכים יותר אין בעיה כזאת, הביצועים לא דועכים.
פורסם 2022 באפריל 103 שנים ציטוט של אין לדעת שלום לכולם, מה דעתכם על קניה של כרטיס מסך ''שעבד'' בעיקר בכריית מטבעות דיגיטליים? תודה שאם המחיר טוב זאת עסקה מצוינת רק תנקה אותו טוב ותהיה מוכן להחליף מאוררים.
פורסם 2022 באפריל 103 שנים והנה התחלנו, אם המחיר טוב, תנקה זה, תחליף פה וכו' וכו'. זה כמו רכב מהשכרה ....
פורסם 2022 באפריל 103 שנים מחבר הבנתי, האמת שיש לי רצון להתעסק ולשפץ דברים אז בעצם הבלאי זה המאוררים? גם נחליף משחה טרמית לפני ההתקנה נערך 2022 באפריל 103 שנים על-ידי אין לדעת
פורסם 2022 באפריל 103 שנים ציטוט של אין לדעת האמת שיש לי רצון להתעסק ולשפץ דברים אההה אז סע לשלום ! מקווה בשבילך שזה יהיה כל הטיפול שצריך. כדאי בכל זאת לבדוק עד כמה החלפים זמינים ומה המשמעות הכספית והטכנית של ה"שיפוצים" .....
פורסם 2022 באפריל 103 שנים ציטוט של אין לדעת הבנתי, האמת שיש לי רצון להתעסק ולשפץ דברים אז בעצם הבלאי זה המאוררים? גם נחליף משחה טרמית לפני ההתקנה כן, רק המאוררים הם הבעיה וגם הם לרוב יהיו בסדר גמור. משחה טרמית וניקיון כדאי לעשות עם כל כרטיס מיד שניה.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.