פורסם 2004 ביוני 1521 שנים כבר כמה התקנות של WINDOWS XP במחשבים שונים שאני לא מצליח להגדיר מודם חיוג 56K (קצת נוסטלגי אומנם)יש למערכת משהו נגד מודמים כאלה????מישהו הצליח להתקין פעם?דותן
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים צריך לדעת להגדיר בצורה נכונה וגם כדאי להוריד תדרייבר הכי חדשstart>>settings>>control panel>>add hardwarenext>>yes i have alredy connected the hardware>>add a new hardware device>install the hardware that i manually select from a list>>modems>>dont detect my modem i will select it from a list>>next>>have disk>>browseאתה מדבר על התקנת דרייבר או על להגדיר חייגן?
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר הבעיה היא בהגדרת דרייבראני מנסה תמיד את הדרייברים שבנמצא ולא מצליח להתקין, לא בצורה ידנית ולא בצורה אוטומאטית
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים תשתמש בדרייבר הכי חדש , ודא שאתה מוריד דרייבר שמתאים ל XPותתקין כמו שאמרתי אבל שים לב שאם יש לך רשימה אחרי הbrowse ואחרי שבחרת תתיקיה של הדרייבר אז צריך לבחור את הדגם הנכון
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר תאמין לי שלא זאת הבעיהניסיתי כבר הרבה דרייברים ואת כל האפשרויות במקרה של רשימה....השאלה שלי היתה עם אין איזו בעיה מוכרת של XP עם מודם חיוגזאת לא פעם ראשונה...ודי נמאס לי מניסויי דרייברים (מה לעשות...פרנוסה)דותן
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים אני בזמנו התקנתי XP על מחשב עם מודם 56K ולא היתה לי שום בעיה. הXP השתמש בדרייבר ג'נרי בשבילו והמודם עבד מצוין.
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים איזה מודם זה?תכתוב בדיוק מה שכתוב על הציפ על הכרטיס ואז ננסה להביא לך דריבר
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים אני הייתי מגדיר דרך לחצן ימני על המחשב שלי ואז מאפינים -> חומרה -> מנהל התקנים שם אני מחפש את ההתקנים עם ה ! הצהוב מחפש את המודם (לא זוכר מה כתוב) לוחץ עליו ואז יש באחד הלשונייות עדכן דרייבר תנסה משם
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים אם אין לו דרייבר הוא יופיע עם סימן שאלה כ PCI communication deviceהרבה פעמים XP מתקין אוטומטית למודמים דרייברים שנראים לכאורה תקינים אבל לא פועלים.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים הוצא את המודם, ובדוק מי מייצר את השבב העיקרי שלו (אני מנחש שזה מודם תוכנה ולא חומרה).תן לנו את שם ודגם היצרן, ולפי זה ניתן למצוא את הדרייבר המתאים.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר חברה חברה יש הצלחההוצאתי את המודם ממקומו, כל הכרטיס היה מכוסה במדבקה ענקית של אייבורי, קילפתי אותה וגיליתי שהמודם הוא של DYNAMODE.כמובן שהקישור לדרייבר המתאים באתר DYNAMODE.COM היה שבור אז נכנסתי לדרייברגייד, שם גיליתי (להפתעתי) שדף הבית של החברה הוא דוקא DYNAMODE.CO.IL ולא אחר.באתר הזה הקישור כבר עבד והדרייבר הותקן (סוף סוף) בהצלחה.כל זאת לא גורע מהעובדה שבמחשבים קודמים נכשלתי בהתקנת המודם(לרוב בכלל לא היה צורך להשאיר אותו) אבל כנראה עם קצת עקשנות ניתן בסוף למצוא את המכסה הנכון לסיר.תודה לכם על העזרה.דותן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.