עבור לתוכן

מה יש לWINDOWS XP נגד מודם 56K

Featured Replies

פורסם

כבר כמה התקנות של WINDOWS XP במחשבים שונים שאני לא מצליח להגדיר מודם חיוג 56K (קצת נוסטלגי אומנם)

יש למערכת משהו נגד מודמים כאלה????

מישהו הצליח להתקין פעם?

דותן

פורסם

צריך לדעת להגדיר בצורה נכונה וגם כדאי להוריד תדרייבר הכי חדש

start>>settings>>control panel>>add hardware

next>>yes i have alredy connected the hardware>>add a new hardware device>

install the hardware that i manually select from a list>>modems>>dont detect my modem i will select it from a list>>next>>have disk>>browse

אתה מדבר על התקנת דרייבר או על להגדיר חייגן?

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא בהגדרת דרייבר

אני מנסה תמיד את הדרייברים שבנמצא ולא מצליח להתקין, לא בצורה ידנית ולא בצורה אוטומאטית

פורסם

תשתמש בדרייבר הכי חדש , ודא שאתה מוריד דרייבר שמתאים ל XP

ותתקין כמו שאמרתי אבל שים לב שאם יש לך רשימה אחרי הbrowse ואחרי שבחרת תתיקיה של הדרייבר אז צריך לבחור את הדגם הנכון

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שלא זאת הבעיה

ניסיתי כבר הרבה דרייברים ואת כל האפשרויות במקרה של רשימה....

השאלה שלי היתה עם אין איזו בעיה מוכרת של XP עם מודם חיוג

זאת לא פעם ראשונה...ודי נמאס לי מניסויי דרייברים (מה לעשות...פרנוסה)

דותן

פורסם

אני בזמנו התקנתי XP על מחשב עם מודם 56K ולא היתה לי שום בעיה. הXP השתמש בדרייבר ג'נרי בשבילו והמודם עבד מצוין.

פורסם

איזה מודם זה?

תכתוב בדיוק מה שכתוב על הציפ על הכרטיס ואז ננסה להביא לך דריבר

פורסם

אני הייתי מגדיר דרך לחצן ימני על המחשב שלי ואז מאפינים -> חומרה -> מנהל התקנים שם אני מחפש את ההתקנים עם ה ! הצהוב מחפש את המודם (לא זוכר מה כתוב) לוחץ עליו ואז יש באחד הלשונייות עדכן דרייבר תנסה משם

פורסם

אם אין לו דרייבר הוא יופיע עם סימן שאלה כ PCI communication device

הרבה פעמים XP מתקין אוטומטית למודמים דרייברים שנראים לכאורה תקינים אבל לא פועלים.

פורסם

הוצא את המודם, ובדוק מי מייצר את השבב העיקרי שלו (אני מנחש שזה מודם תוכנה ולא חומרה).

תן לנו את שם ודגם היצרן, ולפי זה ניתן למצוא את הדרייבר המתאים.

פורסם
  • מחבר

חברה חברה יש הצלחה

הוצאתי את המודם ממקומו, כל הכרטיס היה מכוסה במדבקה ענקית של אייבורי, קילפתי אותה וגיליתי שהמודם הוא של DYNAMODE.

כמובן שהקישור לדרייבר המתאים באתר DYNAMODE.COM היה שבור אז נכנסתי לדרייברגייד, שם גיליתי (להפתעתי) שדף הבית של החברה הוא דוקא DYNAMODE.CO.IL ולא אחר.

באתר הזה הקישור כבר עבד והדרייבר הותקן (סוף סוף) בהצלחה.

כל זאת לא גורע מהעובדה שבמחשבים קודמים נכשלתי בהתקנת המודם(לרוב בכלל לא היה צורך להשאיר אותו) אבל כנראה עם קצת עקשנות ניתן בסוף למצוא את המכסה הנכון לסיר.

תודה לכם על העזרה.

דותן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים