פורסם 2004 ביוני 1521 שנים שלום, לפני כמה דקות ניקיתי את העכבר עם אציטון בטעות ועכשיו כנראה האציטון הגיע מתחת ללחצן של העכבר ונורא קשה ללחוץ על הלחצן מישהו יודע איך אני יכול להסיר את זה? תודה
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים אני לא בטוח אם אפשר לתקן את זה...אבל תנסה לפתוח את העכבר ולנקות שם עם קיסמי אוזניים את האיזור שהחומר הגיע אליו.
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר הכל עובד אבל יש בעייה קטנה שה"כנף" של העכבר היא דבוקה לעכבר טאי אפשר ללחוץ צריך איך שהו להמיס את זה :-\
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים היה לי עכבר ישן שלא הבנתי למה הוא לא נלחץ לי ורק בסוף הבנתי שהחוט שלו נכנס יותר מידי פנימה והוא הפריע ללחצן,נסה למשוך אותו קדימה ואחורה וללחוץ אולי זו הבעיה
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר אין מצב אני אומר לכם זה מהאציטון הוא הדביק לי את הלחצן בנתיים כל כמה זמן אני לוקח חפץ ומושך את הכנף של העכבר וזה בערך עובד אבל צריך חומר שממיס את האציטון
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים איך זה הגיוניו בכלל....אציטון מדביק?!בכל אופן תפתח את העכבר אתה לא יכול לתקן אותו בלי לפתוח בכלל!
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר כן... האצטון הדביק לי וזה די בעיה לפתוח את העכבר :\ מיקרוסופט שמה כזה דבר על הברגים ואני לא ממש מצליח להוציא אותואבל אני אסתדר (מקווה)
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים ממתי מנקים את העכבר עם אציטון?!?!אציטון לא מדביק פלסטיק או שום דבר אחר הוא פשוט ממיס אותו, בערך כמו אש...עם כבר אז מנקים עם אלכוהול או משהו כזה, תלוי גם בסוג הפלסטיק.אבל אף פעם אל תנקו עם אציטון!
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים ברגע שהפלסטיק המומס מתקשה הוא כמובן ידבק, כמו שממיסים פלסטיק בחום ומדביקים אותו.אפשר פחות או יותר להניח שזה סופו של העכבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.