פורסם 2004 ביוני 1521 שנים שלום לכולםדבר ראשון ! עשיתי חיפוש ולא מצאתי אף ת'רד ממצא בנושאכרגע יש לי LIVE! VALUEמהראשונים ראשוניםהוא סבבה והכלאבל יש לו רעשים פשוט איומים בהקלטה ממש זוועהאאה ההקלטה היא של גיטרה חשמלית ובאסאני צריך משהו יחסית בזולופנל קדמי זה שטויות אין לי בעיה למשוך חוט (אין צורך לייקר את העניין בגלל פנל קדמי)אז אשמח לתגובותבתודה גיא
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים מחבר יהיה מאוד נחמד אם זה יהיה משהו שניתן להשיג בארץוהכרטיס הזה נראה לי דיי יקרתודה בכל מקרהאשמח לעוד תגובות
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים כמה אתה מוכן להוציא? אתה לא תמצא כרטיסים בעלי איכות סבירה שיעלו פחות מ1000 שקל. אני ממליץ לך ללכת על ה-audiophile 2496 של m-audio, או בכלל כל אחד מהכרטיסים האחרים שלהם.
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים אם אתה מתכוון להשקיע עד 900 שקל, ויש אפשרות לקניה בארצות הברית אז הכרטיס הכי טוב יהיה הEMU- 1212M(בכל מקרה, יותר מה"אודיופיל" של M-AUDIO). הכרטיס עולה 900 שקל(->200$) ברוב החנויות בארצות הברית...בקשר לקנייה בארץ; זה ממש לא משתלם! לא יודע אם זה רק בPCH המחירים האלה, אבל שם כל כרטיס הקלטות עולה כפול(!!!!!) מהמחיר שהוא עולה בארצות הברית. שיקול שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.