עבור לתוכן

שלום לכולם. צריך עזרה בקניית כבלים מעוגלים ו20 pin, 24pin and P4 ATX power suppl

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני צריך המלצה שלכם (לאחר נסיונות בהזמנת מוצרים דרך JEB-TECH וכמובן מהארץ.

OK, יש לי סליבינג למחשב שקניתי מזמן, ניסיתי להוציא את החוטים מהמולוקס של ה20 פינים (זה שמתחבר ללוח האם) לא הצלחתי עם שום מכשיר!ו לכן התיאשתי, עטפתי את כל הכבלים של המחשב באיזולירבנד, ועכשיו זה נראה כמו חירייה. כמו כן הוספתי לוח שליטה על מאווררים ויש לו חוטים קטנים כאלו שאותם אין לי מה לעטוף באיזולירבנד, אז כל המחשב שלי נראה רע!

החלטתי לא להתייאש ולהתחיל מחדש. אני צריך המלצות.

לקנות כבלים מעוגלים (האמת פה אני ממש לא מבין כמה סוגים ומה בדיוק אני צריך) אני יכול להגיד לכם שהמרחק למשל מלוח האם להארד דיסק ולCD הוא ממש קצר (אני יודע שהכבלים האלו הולכים לפי מידות מרחק באינצ'ים) ולכן אני צריך את הכי קצרים שיש. יש לי CD הארד דיסק ופלופי. כמה כבלים אני צריך? ואיזה סוגים? (לא חשוב לי הצבע, וזוהרים אלא פשוט שיעשו את העבודה). בנוסף אני מחפש את המכשיר הנ"ל 20 pin, 24pin and P4 ATX power supply removal tool שראיתי שיש רק בג'ב טק ובלעדיו אני לא מצליח להוציא את החוטים (בלי להרוס משהו).

לאחר המגילה הנ"ל האם כדאי לי לעשות הזמנה מחו"ל לכבלים מעוגלים + המכשיר? או להזמין מהארץ? (יש בכלל בארץ מקום לקנות אותו? - קישור יעזור לי)

חברים אני מודה לכם מראש על התגובה, ועל העזרה שלכם, בלעזור לי להתמצא. :-\

פורסם

בארץ יעלה לך המון כסף כבלים מעוגלים. אני קניתי ב jab-tech במחיר של 3$ לאחד. כך בחשבון שעם משלוח לארץ זה 7$ לאחד :-X (מזל שאבא שלי היה בארה"ב).

אצלי יש DVD ודיסק קשיח וקניתי לכל אחד כבל של 10 אינץ'. את הפלופי הוצאתי, אף אחד לא משתמש בזה גם ככה.

לגבי המכשיר הזה, תחסוך לעצמך את הכסף. לא צריך לפרק בכלל את את המחבר ATX בשביל לשים לו סליב. יש שתי שורות חוטים נכון? "תקפל" כל אחת לצד שלה ותצמיד אותן לפלסטיק. אחרי זה כשהן מקופלות תמשוך אותן לכיוון אחד הצדדים הקטנים של המחבר ותעטוף את זה בסלוטייפ. אמור לצאת לך משהו בגודל של אצבע ואותו אין בעיה להעביר דרך הסליב.

אני יודע שההסבר קצת קשה להבנה, אבל אין לי מצלמה. אני רק יכול להגיד לך שזה עובד. אם אני אמצע את הת'ראד ב bit-tech שבו ראיתי איך עושים את זה אני אוסיף פה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. אם תוכל למצוא תמונה אני ממש אשמח (תחסוך לי 15 דולר) לגבי הכבלים:

איזה כבלים אני צריך בכלל? אני לא יודע מה אלו כבלי SATA וכ"ו.

אני יודע שיש לי

1. כבל בצע צהוב (עבה) שמתחבר להארד דיסק לCD וללוח אם. איך הוא נקרא כדי להזמין אותו מג'אב?

2. כבל אפור (עבה) שמתחבר לפלופי וללוח אם. איך הוא נקרא כדי להזמין אותו מג'אב?

יש לי מארז מידי כך שהמרחק ממש קצר בין הלוח אם לשאר, כמה זה 10 אינצ' בסנטימטר?

לגבי מוצרים כאלו איזה שליחות עדיפה? (אני לא מוגבל בזמן)

נ.ב.

אם תוכל למצוא מצלמה. זה ממש יואיל לי.

פורסם

קודם לגבי הכבלים המעוגלים, יש לך שתי אפשרויות:

1)לקנות כבל אחד לכל כונן:

single device IDE - שניים כאלה, אחד ל CD ואחד לדיסק הקשיח.

rounded floppy cable - אחד כזה.

2)לשים את הדיסק הקשיח והסידי על כבל אחד.

dual device IDE - אחד כזה

rounded floppy cable - אחד כזה.

אני מעדיף את השיטה הראשונה אבל זה יותר יקר קצת וממש לא משנה.

לגביי תמונה, אין לי כרגע, אבל תחשוב קצת לבד. אם היה רק את הפלסטיק, איך אפשר היה להעביר אותו דרך הסליב? ככה את מעביר את הכל, אתה רק צריך לקפל את החוטים שלא יפריעו. תשחק עם זה קצת ותבין לבד, זה ממש לא קשה, אני אפילו לא השתמשתי בסלוטייפ.

לגביי המשלוח, אחרי שאתה נרשם באתר יש לך רק שלוש אפשרויות כי הוא יודע שזה לישראל. אם אתה לא מזמין דברים יקרים מאוד או שבירים קח את הכי זול.

עריכה: אינץ' זה 2.5 ס"מ כלומר 10 אינץ' זה 25 ס"מ. אל תשכח שזה לא מתחבר בקו ישר, תשאיר ספייר.

עריכה 2: אתה חייב לי 15 דולר

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=50835

פורסם

נכון עכשיו הצד הארוך של הפלסטיק של ה-ATX "מאונך" לחוטים?

פשוט תקפל את אותו ככה שיהיה מקביל וצמוד להם, ואז הכל ביחד בעובי מספיק כדי להשחיל סליב.

הנה איור (מהמם לדעתי..... ;D) שאולי יעזור לך להבין.....

200406151613208392

פורסם

ATX.JPG

(מצטער על ההודעה המיותרת, אבל אי אפשר לערוך כרגע........)

פורסם

האיקס האדום בהחלט מהמם ::)

זה בטוח.....

אבל בגלל שזה לא נתן לי לערוך, שים לב שהוספתי עוד תגובה....... (עם ציור אפילו עוד יותר מהמם.....)

פורסם

שמתי מודעת מכירה לכבלים מג'ב בטרייד זון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים