פורסם 2022 בפברואר 13 שנים יש לי בעיה שחוזרת על עצמה גם לאחר שהחלפתי 2 סוללות חדשות. אני מטעינה את המחשב עד 100% ועובדת איתו בערך עד 65%. מכבה ומדליקה אותו כעבור יומיים, איך שנדלק מופיע חלון סוללה חלשה 6% . אשמח לקבל עזרה והנחיות מה לעשות. תודה רבה מחשב Inspiron 5570 בן 3 שנים
פורסם 2022 בפברואר 13 שנים כמובן שכדאי לוודא שהמחשב באמת כבוי לחלוטין במצב כיבוי ולא במצב שינה. כדאי לוודא שלא מחובר למחשב שום דבר ב USB , יכול להיות שהוא צורך חשמל גם כאשר הוא כבוי. במקרה הפחות טוב יכול להיות שיש במחשב רכיב כזה או אחר שאינו תקין בלוח הראשי או באחד הלוחות המשניים אם יש . או רכיב קטנטן שממש מקוצר וצורך זרם כאשר המחשב כבוי או רכיב יותר מהותי שאינו מתפקד כהלכה וצורך זרם כאשר המחשב כבוי .
פורסם 2022 בפברואר 13 שנים מחבר כיביתי דרך התחל וכיבוי. עכשיו עבדתי איתו ועשיתי הפעלה מחדש כשהיה ב 66% וכשנדלק מייד עלה החלון שהסוללה נחלשת, בדקתי והיה 7%.
פורסם 2022 בפברואר 13 שנים אם הוא יורד מ 66 ל7 בדקות ספורות אז זאת כנראה סוללה דפוקה. כן , קראתי שרשמת שהחלפת 2 סוללות , אני מניח שהן הגיעו מאותו המקור . אולי מוטב לנסות לרכוש סוללה ממקור אחר.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.