פורסם 2022 בינואר 243 שנים שלום צריך בבקשה המלצה לאוזניות גיימינג ל - PC. התקציב הוא 550 ש"ח אבל אפשר גם בפחות. (אמזון גם אפשרות)
פורסם 2022 בינואר 243 שנים ממליץ על Razer BlackShark V2 היה מבצע ב-69.99$ כולל משלוח ומיסים לא יודע לגבי איכות המיקרופון שלו, לא ניסיתי
פורסם 2022 בינואר 243 שנים מחבר ראיתי שיש כמה גירסאות : פרו / רגיל / ספיישל אדישן עם כרטיס קול.. למה בדיוק התכוונת?
פורסם 2022 בינואר 253 שנים מחבר ידוע לך מה ההבדל בין ה BlackShark V2 ל - PRO ? פחות מעניין אותי שהן אלחוטיות למען האמת , יותר חשוב לי איכות הסאונד . השאלה אם ניתן לחבר את הפרו גם עם כבל 3.5 ? @Jabberwock
פורסם 2022 בינואר 253 שנים אני יודע שיש את ה-V2 X שהוא הדגם הפחות מתקדם, מגיע עם מיקרופון לא נתיק וכיסוי אחר. הכיסוי ב-V2 הוא סוג של בד. אני מניח שיש כאלו שלא יאהבו. אבל זה צריך להיות יותר עמיד. לא יודע לגבי ה-PRO. יש הרבה ביקורות ביוטיוב שאפשר לראות. היתרון העיקרי באוזניות שהן ממש קלות עברתי מ-HyperX alpha שהיו כבדות אבל ישבו טוב על הראש אך הכיסוי בריפוד התחיל להתקלף.
פורסם 2022 בינואר 253 שנים מחבר תודה , @Jabberwock מה אתה אומר על הדגם הזה של steelseries ? https://www.amazon.com/gp/product/B07B32GY9Z?tag=coupon073f-20& נערך 2022 בינואר 253 שנים על-ידי KF
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.