פורסם 2004 ביוני 1421 שנים פירמטתי את המחשבלוח אם asus a7n8x deluxeויש לי בעיה בסאונדלפני הפירמוט לא היו לי בעיות כללהתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש והם פעלו לי יפה מאוד לפני הפירמוטועכשיו אני נתקל בבעיהאני לא מצליח להוציא סאונד מהרמקול האמצעי centerזה לא מראה לי שהוא מוציא סאונד ב nvmixer אבל כשאני עושה speaker wizardהוא מוציא צלילמה לעשות?!!?
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר כל הרמקולים עובדים מצוייןוזה מכוון ל5.1אבל הבעיה היא שאני מפעיל בדיקה של הצלילים דרך כל רמקול בנפרד שומעים דרך האמצעי אבל שכולם עובדים ביחד הוא לא מפיק צליליש גם מדדי עוצמה כאלה של כל הרמקולים ורואים ששל האמצעי הוא על אפס אז הבעיה לא ברמקול אלה משהו בהגדרות שאני לאדע מה
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים אם היישום לא מוציא סאונד ב 5.1 (מה שנקרא AC3) אז מה שנותר לכרטיס זה לדמות 5.1 (שזה הרבה פחות טוב).יש איפשהו בדרייברים אפשרות ליצור סימולציה ל LFE CHANNEL שאני מניח שזה מה שאתה מחפש.http://www.nvidia.com/object/nf_audio_01.html
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מחבר את זה כבר עשיתי! $@Tאני לא מפגר... אמרתי שלא יוצא לי סאונד מהסנטר צ'אנל ולא מהבאס...ואנדע שזאתי בעיה של משהו בסידור הגדרות או מקודדים אני רק לא יודע איך לסדר את זה..בבקשה תעזרו ליייייי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.