עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

 

בשבוע הקרוב יחברו בזק את השכונה שלנו לתשתית סיבים.

כיום ספק התשתית שלי הוא בזק וספק השירות (מזה שנים רבות) - בזק בינלאומי.
בעבר ניסיתי לאחד קבלת השירותים האלה מבזק ולאחר מכן מבזק בינלאומי, תמיד היו בעיות, ולכן חזרתי לפיצול.

אבל כעת כשיהיו תשתיות סיבים, עולה שוב השאלה. האם להישאר במצב הקיים (ואז להזמין מבזק חיבור לסיבים, נתב + Mesh) ולשדרג את מהירות הגלישה בבזק בינלאומי), או לעביר את הכל לבזק בינלאומי או לבזק?  שיקול עיקרי להישארות עם בזק בינלאומי כ- ISP הוא שכתובת הדוא"ל שלי משמשת אותי כ- USERBAME בעשרות רבות של אתרים.

השאלה השנייה, איזו חומרה טובה יותר? נתב WIFI PLUS של בזק בינלאומי, או נתבה B BEZEQ? אותה השאלה לגבי אביזרי ה- Mesh.

מי מקנפג את הנתב? DHCP, WPA וכו'?

 

תודה

  • 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט

האם להישאר במצב הקיים (ואז להזמין מבזק חיבור לסיבים, נתב + Mesh) ולשדרג את מהירות הגלישה בבזק בינלאומי), או לעביר את הכל לבזק בינלאומי או לבזק?  שיקול עיקרי להישארות עם בזק בינלאומי כ- ISP הוא שכתובת הדוא"ל שלי משמשת אותי כ- USERBAME בעשרות רבות של אתרים.

 

מבחינת מחיר, בזק מציעה חבילות משתלמות בהתחלה, ללקוחות שלוקחים חבילת סיבים(ספק,BE,MESH,תמיכה - ביחד) לכמה חודשים ואז מקפיצה את המחרים. לכן אני ממליץ לך להעביר הכול לבזק עם עסקת באנדל שכוללת ספק שאינו בזק בינלאומי. במקביל, להתקשר לבינלאומי ולבקש שהיוזר יבוטל אך כתובת המייל שלך לא תיפגע.

 

ציטוט

איזו חומרה טובה יותר? נתב WIFI PLUS של בזק בינלאומי, או נתבה B BEZEQ? אותה השאלה לגבי אביזרי ה- Mesh.

מי מקנפג את הנתב? DHCP, WPA וכו'?

 

בגלל מודל השכירות, הנתבים ניתנים להחזרה תמיד ללא קנס. לכן אני ממליץ לך לנסות את BE, ואם אינו מבצע טוב מספיק, אפשר להחזיר אותו ולקחת את של בזק בינלאומי במקום. כל מידע על יכולות והגדרות מתקדמות ניתן למצוא באינטרנט או לקבל מנציג שירות 

 

נערך על-ידי ruo66

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים