פורסם 2021 בדצמבר 273 שנים שלום, קודם מצרף פירוט של המערכת שלי: לאחרונה המחשב נייד שלי התחיל לקרוס למסך כחול עם הודעת השגיאה video_tdr_failure nvlddmkm.sys. ניסיתי את כל הפתרונות שהצלחתי למצוא באינטרנט, בינהם להסיר את הדרייברים לחלוטין עם DDU והתקנתם מחדש של הגירסא הכי עדכנית. בהמשך שמתי לב שהדרייבר נמחק מהמחשב (המערכת מזהה את הדרייבר בDEVICE MANAGER אבל בפועל שום מערכת של הדרייבר לא עובדת כולל הNVIDIA CONTROL PANEL והgeforce experience גם לא מזהה את ההתקנה החדשה. ניסיתי גם פירמוט מוחלט למחשב וזה לא פתר את הבעיה, חשוב לציין קשור או לא בMSI Afterburner גם הדרייבר לא מופיע. הקריסה למסך הכחול קרתה מספר פעמים אבל לא בתדירות גבוהה, הבעיה היותר רצינית שיש איזשהי בעיה בכרטיס מסך שאני לא עולה עלייה ואין לי דרייבר תקין על המחשב. אשמח לעזרה, מנסה כבר כמה ימים לתקן את זה. תודה נערך 2021 בדצמבר 273 שנים על-ידי Raphael Rabinovich
פורסם 2021 בדצמבר 273 שנים תשתמש בדרייבר מהאתר של אסוס: https://www.asus.com/supportonly/G731GT/HelpDesk_Download/ דבר שני, תתקין WIN 10 ותראה אם התופעה קוראת.
פורסם 2021 בדצמבר 303 שנים מחבר תודה על המענה, לצערי הבעיה לא נפתרה, המחשב לא מזהה את כרטיס המסך של NVIDIA.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.