עבור לתוכן

תמליצו לי על מקום לקנות לדים.

Featured Replies

פורסם

עשיתי חריטה על פרספקס ואני רוצה לקנות לדים, אני גם רוצה לעשות מולקסים זוהרים.

אני צריך קצת לדים של UV ולדים אולטרה ברייט. איפה אני יכול להסיג את הלדים האלה, ואל תגידו לי "כל חנות אלקטרוניקה" כי אני לא מכיר חנות 1 כזאת...

ועדיף שהייה באזור המרכז (כפר סבא\רעננה\הרצליה\וכל האיזור, אם אין אני מוכן לסוע לתל אביב מקסימום במרחק.

תודה רבה.

פורסם

יש חנות דווקא לא רחוק ממך, www.arihav.com חנות טובה עם מגוון רב, נמצאת בקיבוץ נורדיה ליד נתניה..

פורסם
  • מחבר

אני ראיתי את האתר של החנות אבל לא ראיתי שם לדים... יש שם לדים של UV ואולטרה? וכמובן את כל הנגדים שצריך?

פורסם

אתה יכול גם להזמין מחו"ל אם אתה רוצה:

http://www.lsdiodes.com/

יש להם מבחר גדול של לדים וגם נגדים

פורסם

אהא

פורסם

אני ראיתי את האתר של החנות אבל לא ראיתי שם לדים... יש שם לדים של UV ואולטרה? וכמובן את כל הנגדים שצריך?

יש הכל.. הם ייעצו לך גם בחנות מה לקחת.. אחלה שירות יש להם

פורסם
  • מחבר

בשביל 5-10 לדים שווה לי להזמין מחול?...

פורסם

תשים כל מה שאתה רוצה להזמין בעגלה באתר שם תראה כמה זה יוצא עם משלוח ותחליט אם זה יותר שווה (לפי דעתי כן)

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי אם זה קצת? כי אני ממש לא מבין בלדים ואני עוד יותר לא מבין בנגדים.

אני רוצה לעשות מולסקים זוהרים (לחבר ל12V של המחשב) ואני לא יודע איזה נגדים אני צריך ואיזה לדים אני צריך... אני מנחש שלמולקסים צריכים לדים כמה שיותר קטנים וכדי לקחת את ה3מ'מ

ולחריטה את ה5מ'מ? בקיצור אני צריך לדים UV למולקסים ונגדים לזה ולדים (לא יודע איזה) לחריטות על פרספקס שיתחבר לבטריה AA. מה אני צריך?

פורסם

UV="אולטרא"

בשביל 5-10 לדים שווה לי להזמין מחול?...

אפילו בשביל לד אחד שווה לך, בגלל שהמשלוח עולה רק 10 שקלים (הנסיעה תעלה לך יותר).

אני אישית ממליץ על LSDIODS, ובקשר לנגדים מצטער גם אני לא מבין בזה.

פורסם

lsdiodes.com

חנות נהדרת. יש שם גם נגדים במחיר של שקל לחבילה של חמישה. מומלץ גם להסתכל רגע איפה שכתוב "freebies" כדי לקחת את זה בחשבון בהזמנה.

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

חנות אינטרנת של מפעל ויבואן הגדולים בארץ

http://leds.gtsolution.org

פורסם

UV="אולטרא"אפילו בשביל לד אחד שווה לך, בגלל שהמשלוח עולה רק 10 שקלים (הנסיעה תעלה לך יותר).

אני אישית ממליץ על LSDIODS, ובקשר לנגדים מצטער גם אני לא מבין בזה.

UV = Ultra VIolet

UB = Ultra Bright

כמו שהבנת UB זה סוג של לד חזק, ו UV זהו צבע ("אולטרה סגול").

פורסם

אני מזמין קבוע מאיביי,

חבילות של 100 עולות בממוצע 30 ש"ח, לUB סטנדרטי. וזה כולל גם 100 נגדים ל5V ו100 נגדים ל12V.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים