פורסם 2004 ביוני 1421 שנים עשיתי חריטה על פרספקס ואני רוצה לקנות לדים, אני גם רוצה לעשות מולקסים זוהרים.אני צריך קצת לדים של UV ולדים אולטרה ברייט. איפה אני יכול להסיג את הלדים האלה, ואל תגידו לי "כל חנות אלקטרוניקה" כי אני לא מכיר חנות 1 כזאת...ועדיף שהייה באזור המרכז (כפר סבא\רעננה\הרצליה\וכל האיזור, אם אין אני מוכן לסוע לתל אביב מקסימום במרחק.תודה רבה.
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים יש חנות דווקא לא רחוק ממך, www.arihav.com חנות טובה עם מגוון רב, נמצאת בקיבוץ נורדיה ליד נתניה..
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר אני ראיתי את האתר של החנות אבל לא ראיתי שם לדים... יש שם לדים של UV ואולטרה? וכמובן את כל הנגדים שצריך?
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים אתה יכול גם להזמין מחו"ל אם אתה רוצה:http://www.lsdiodes.com/יש להם מבחר גדול של לדים וגם נגדים
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים אני ראיתי את האתר של החנות אבל לא ראיתי שם לדים... יש שם לדים של UV ואולטרה? וכמובן את כל הנגדים שצריך?יש הכל.. הם ייעצו לך גם בחנות מה לקחת.. אחלה שירות יש להם
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים תשים כל מה שאתה רוצה להזמין בעגלה באתר שם תראה כמה זה יוצא עם משלוח ותחליט אם זה יותר שווה (לפי דעתי כן)
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר מישהו יכול לעזור לי אם זה קצת? כי אני ממש לא מבין בלדים ואני עוד יותר לא מבין בנגדים.אני רוצה לעשות מולסקים זוהרים (לחבר ל12V של המחשב) ואני לא יודע איזה נגדים אני צריך ואיזה לדים אני צריך... אני מנחש שלמולקסים צריכים לדים כמה שיותר קטנים וכדי לקחת את ה3מ'מ ולחריטה את ה5מ'מ? בקיצור אני צריך לדים UV למולקסים ונגדים לזה ולדים (לא יודע איזה) לחריטות על פרספקס שיתחבר לבטריה AA. מה אני צריך?
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים אני ראיתי את האתר של החנות אבל לא ראיתי שם לדים... יש שם לדים של UV ואולטרה? וכמובן את כל הנגדים שצריך?UV="אולטרא"בשביל 5-10 לדים שווה לי להזמין מחול?...אפילו בשביל לד אחד שווה לך, בגלל שהמשלוח עולה רק 10 שקלים (הנסיעה תעלה לך יותר).אני אישית ממליץ על LSDIODS, ובקשר לנגדים מצטער גם אני לא מבין בזה.
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים בקשר לנגדים אתה יכול להסתכל פה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0אולי זה יעזור
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים lsdiodes.comחנות נהדרת. יש שם גם נגדים במחיר של שקל לחבילה של חמישה. מומלץ גם להסתכל רגע איפה שכתוב "freebies" כדי לקחת את זה בחשבון בהזמנה.
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים UV="אולטרא"אפילו בשביל לד אחד שווה לך, בגלל שהמשלוח עולה רק 10 שקלים (הנסיעה תעלה לך יותר).אני אישית ממליץ על LSDIODS, ובקשר לנגדים מצטער גם אני לא מבין בזה.UV = Ultra VIoletUB = Ultra Brightכמו שהבנת UB זה סוג של לד חזק, ו UV זהו צבע ("אולטרה סגול").
פורסם 2011 ביוני 2014 שנים אני מזמין קבוע מאיביי,חבילות של 100 עולות בממוצע 30 ש"ח, לUB סטנדרטי. וזה כולל גם 100 נגדים ל5V ו100 נגדים ל12V.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.