פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר למה אתה כול כך מודאג מפירמוט? אתה הרי יכול לגבות את החומר שחשוב לך לפני פירמוט... : זה לא בדיוק "מודאג", יותר "מבואס"..... (או אם תרצה, "עצלן".... ) כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, בסוף אני אפרמט..... בחופש.... כשיהיה זמן ומספיק משעמם כדי לשרוף יום על גיבוי החומר והתקנה מחדש.... :-\
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים ממה שאמרת אפשר להניח שהדיסק קשיח שלך לא מחולק למחיצות אחרי שתסיים תעניין של הגיבוי מתי שתתקין XP תחלק למחיצות ככה פעם הבאה פשוט יהיה לך מה שחשוב במחיצות אחרות ואת הC תשאיר רק לתוכנות/וינדוס
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר מה?!איפה אמרתי את זה?יש לי 15G ב-C ו-65 ב-D......ומה הקשר לבעיה שלי?גם עם מחיצות זה סיפור לגבות את כל מה שיש לי על המחשב.........
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים איזה סיפור לא לוקח כל כך הרבה זמן להעתיק ממחיצה אחת לאחרת ומתי שתתקין מחדש תוינדוס אתה יכול לפרמט רק את הC לא חובה לפרמט את כל המחיצות
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מה?!איפה אמרתי את זה?יש לי 15G ב-C ו-65 ב-D......ומה הקשר לבעיה שלי?גם עם מחיצות זה סיפור לגבות את כל מה שיש לי על המחשב.........איזה סיפור לא לוקח כל כך הרבה זמן להעתיק ממחיצה אחת לאחרת ומתי שתתקין מחדש תוינדוס אתה יכול לפרמט רק את הC לא חובה לפרמט את כל המחיצותTopgun, מה שרון26 התכוון זה שכשיש לך מחיצות כל מה שצריך לפרמט זה את המחיצה של המערכת, אם אצלך זה 15 ג'יגה בטח חוץ מתוכנות וממע' ההפעלה לא הצלחת לשים שם גם הרבה קבצים שאתה צריך לשמור (בשביל זה יש לך את המחיצה השנייה, לא?). תוכנות אי אפשר לגבות*, רק מסמכים וקבצים.*תוכנות קוד פתוח בדכ אפשר לגבות כי בדכ לא שמים דברים ברג'יסטרי ורק פותחים קבצים לתיקייה (במחשבה שיהיה לך יותר קל לגבות, לא אכפת להם אם אתה מעתיק, אז לא צריך הגנה וזה הרבה יותר "אלגנטי")אני מנחש שאת כל זה אתה כבר יודע, אבל בכל זאת, אם משהו אחד לא, עדיין שווה לכתוב.
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר כן, אני יודע.....איזה סיפור לא לוקח כל כך הרבה זמן להעתיק ממחיצה אחת לאחרת ומתי שתתקין מחדש תוינדוס אתה יכול לפרמט רק את הC לא חובה לפרמט את כל המחיצותעכשיו 2 דברים (ל-ytoledano ול-ron26):1. אם אני כבר מפרמט (ומגבה כלמיני דברים), אני כבר אפרמט הכל (כל הכונן) וזהו.2. תוכנות ברור שאי אפשר לגבות, אני מתכוון לשמירה של ה-SETUP שלהן בתור "גיבוי".בכל מקרה, תודה על העצות.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים שיהיה לך בהצלחה בפירמוט ואני מבין אותך זה באמת מבאס לגבות ולהתקין מחדש הגיבוי זה מה שבאמת מעצבן... אבל תסתכל גם על הצד החיובי המחשב שלך ירוץ מהר יותר אחרי זה
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים מחבר רועי בסוף אתה תקבל מכות...... ד"א מתי אתה מביא לי הרדיסק שאני אוכל לגבות אליו?........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.