עבור לתוכן

הודעות ERROR תכופות

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון יש לי בעיה שפשוט מטריפה אותי: הרבה (מאוד!) פעמים בעבודה שוטפת בווינדוס, למשל העברת קבצים מתיקיה לתיקיה וכאלה, יוצאת לי הודעה כזאת:

error1.JPG

ולפעמים מצורפת אליה גם הודעה נוספת (שכרגע אין לי תמונה שלה, אני אצרף בפעם הבאה שזה יקרה) עם משולש צהוב.

עכשיו הקטע הוא, שלפעמים אני סוגר את ההודעה (בין אם בלחיצה על OK, ביטול או סגירת החלון) וזהו, הכל ממשיך כרגיל.

ולפעמים מופיעה ההודעה השניה וכנ"ל.

אבל לפעמים מופיעות שתי ההודעות או רק הראשונה, ואחרי שאני סוגר אותן האקספלורר כאילו עושה רפרש, השורה של ההתחל נעלמת, כל החלונות שקשורים לאקספלורר ("המחשב שלי", תיקיות למיניהן....) נסגרות.

ומשהו ממש מעצבן זה שלפעמים זה קורה לא רק בהעברת/מחיקת קבצים אלא גם סתם בפעולות אחרות (למשל ההודעה הספציפית שבתמונה צולמה אחרי שלחצתי על "תגובה" פה באתר, אבל זה גם קרה לי בקאזה ועוד כלמיני), ואז זה גם מלווה בסגירת התוכנית שבה עבדתי באותו רגע.

זה פשוט בלתי אפשרי לעבוד ככה.......

מישהו מכיר את התופעה?

נ.ב: האם זה קשור לבעיה שהבאתי פה או פה?

פורסם

האם עשית אוברקלוק?

זה יכול להיות בעיה בזכרונות בדוק אם memtest

http://www.memtest86.com/memt31a.zip

אבל חייב להיות לך כונן דיסקטים בשביל זה ,התוכנה רצה ללא הפסקה פשוט עובדת עד שאתה עושה ריסט

כדאי לך לתת לזה לרוץ לפחות 6 שעות בשביל תוצאות מדוייקות

פורסם

Welcome to the club...

פעם אחרונה שזה עצבן אותי פשוט פירמטתי, ומאז זה לא חזר...

פורסם
  • מחבר

האם עשית אוברקלוק?

לא....

זה יכול להיות בעיה בזכרונות בדוק אם memtest

אוקי...

נבדוק...

[שיחה פרטית]

פעם אחרונה שזה עצבן אותי פשוט פירמטתי, ומאז זה לא חזר...

רועי בסוף אתה תקבל מכות......

[/שיחה פרטית]

פורסם

א) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ב) ואולי אתה תפרמט כבר את המחשב..

פורסם

זה אומר שהוינדוס שלך נפטר...

תנסה להוריד אקספלורר ולהתקין אותו מחדש

כמובן אחרי שאתה תעשה Uninstall לאקספלורר הנוכחי

יכול להיות שיש לך איזשהיא התנגשות גרסאות/ נמחק קובץ חשוב

וזו לא בעיה שקשורה לחומרה

הייתה לי אותה בעיה

אבל אחרי פירמוט

זה כבר לא חזר

פורסם
  • מחבר

א) חכה ליום רביעי

ב) אולי לא?

בקשר ל-memtest: איך אני מפעיל אותה?

נכנסתי ל-README, והוא כותב שם לפתוח איזשהו קובץ, לשנות את ההגדרות ואז להקליד משהו כדי שזה ישמור על הדיסקט.....

עכשיו הבעיה היא שאני לא ממש מוצא את הקובץ הזה........

פורסם

תריץ install.bat זה ישאל אות כונן רשום a והקש enter ושים קודם דיסקט בכונן

אחרי שזה יצר תדיסקט תשאיר בפנים ותפעיל מחדש

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה, אבל כשאני מפעיל מחדש זה פשוט מעלה את הווינדוס.

ואם אני מנסה לפתוח את כונן A אחרי שהתקנתי עליו את הממטסט, הווינדוס כותב שהוא לא מאותחל.

וגם אם אני מאתחל אותו, חוזר על התהליך ועושה עוד ריסטרט-כלום לא משתנה.......

פורסם

הוינדוס לא אמור לזהות את התכולה של הדיסקט ואם פרמטת תצטרך להריץ install.bat עוד פעם

אתה צריך להגדיר בביוס שfloppy יהיה ראשון בסדר של הboot

פורסם

אי אפשר להשוות בין בן אדם אחד שקיבל ארור כזה לבן אדם אחר, אי אפשר להגיד זה פתר לי, יפתור גם לך. זה כמו להגיד "גם לי נתקע המחשב מדי פעם ועשיתי ככה וככה וזה עזר, אז גם לך זה יעזור". הסקה שלי זה שזה משהו שקשור ללוח אם (אם memtest86 הביא אותה בשלילי), אבל לפני שאתה מתחיל להחליף פה לוחות, תעשה לעצמך טובה ותפרמט, אם אתה לא מצליח להביא את עצמך לזה, תנסה את ה Repair שעובד לפעמים ולפעמים לא, אם זה בעיית חומרה, צפה ל"לא".

סתם לידע כללי, אם memtest86 מביא אותה בארור אז זה באמת הזיכרון, אבל אם הוא סתם נתקע זה יכול להיות באותה מידה, ואפילו יותר סביר שזה, הלוח אם.

פורסם
  • מחבר

כמה דברים:

א. הנה התמונה השניה שדיברתי עליה בפוסט הראשון (שבאה לפעמים אחרי הארור):

error2.JPG

ב. לצערי ממטסט לא מצאה שגיאות.....

למה לצערי? כי ככה הייתי יודע שזה הזכרון והייתי מחליף אותו. עכשיו כנראה צריך לפרמט....... :'( :'(

ג. ytoledano: על איזה REPAIR אתה מדבר?

פורסם

למה אתה כול כך מודאג מפירמוט?

אתה הרי יכול לגבות את החומר שחשוב לך לפני פירמוט... ::)

פורסם

ג. ytoledano: על איזה REPAIR אתה מדבר?

תעשה בוט בעזרת דיסק של אקס פי, תעבור כמה שלבים בהתקנה כאילו שאתה רוצה לעשות התקנה חדשה, ואז, כשהוא מבקש ממך לבחור מחיצה, תבחר במחיצה שקיים עליה הוינדוז. הוא יגיד לך שיש על זה כבר וינדוז אקס פי ויציע לך לעשות Repair - לך על זה!

פורסם

הריפייר הזה לא כל כך יעיל...אבל תנסה בכל זאת אם אתה רוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים