פורסם 2004 ביוני 1421 שנים איזה לוח הכי טוב ל AMD! 2500Bחוץ מי ABIT/EPOXאיזה לוח 1 הכי טוב! 500-800 שקל! אני לא קונה ABIT/EPOX כי אין לו את החברות!
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים תראה אם אתה קונה מחנות קטנה ואתה אומר שאין שם EPOX/ABIT אז לפחות אתה יכול להגיד איזה לוחות כן יש שם אני בטוח שיש לך מחירון... לדעתי עדיף לך לקנות מחנות גדולה ממש בושה שאין שם EPOX/ABIT
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר תראה אם אתה קונה מחנות קטנה ואתה אומר שאין שם EPOX/ABIT אז לפחות אתה יכול להגיד איזה לוחות כן יש שם אני בטוח שיש לך מחירון... לדעתי עדיף לך לקנות מחנות גדולה ממש בושה שאין שם EPOX/ABITאני לא יוכל לקנות מחנות גדולה כי אני גר רחוק ןלא לא תייה לי אחריות !יש ASUS ALBRTON גיגביט ויש עוד מלא!
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר 1- אבא שלי לא רוצה לקנות מי חנות שזה חרוק מי הבית!2- עם תייה בעיה בלוח מה אני היקנה חדש?אבא של לא הינסה לת אביב יש לחנות הכול! רק אין להם EPOX/ABIT כול החניות רחוקות מי הבית ! יש להם גיגביט ATI ספיר ELSA OCZ GIEL ASUS SAMSUNG אונדי SONY IIAMA ועוד הרבה.....בסוף אני קונה את הלוח הזה איך הלוח הזה טוב Asus A7N8X-E Deluxe nForce2 U400 Motherboard?יש לו גם כרטיס קול כמו של ABIT NF-SL רק הוא עולה 200ש"ח יותר! זה לוח טוב?
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים לוח טוב אבל תלוי אם אתה צריך WI-FI ואת כל הפיצרים שיש ללוח... חבל סתם לבזבז 200ש"ח נוספים אל השם ואל הפיצר הזה... :-\
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר לוח טוב אבל תלוי אם אתה צריך WI-FI ואת כל הפיצרים שיש ללוח... חבל סתם לבזבז 200ש"ח נוספים אל השם ואל הפיצר הזה... :-\kt 200 הלוח עולה יותר מי ABIT 140 שקלמה זה wi-fi ?עם אתה אומר שזה ביזבוב אז איזה לוח אחר אני יוכל לקנות?
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים לפי דעתי הכי טו זה gigabyte מסוג 7n400 pro2 rev 2עולה בסביבות 650 ש"חח והוא לוח מצויין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.