עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית זיכרון

Featured Replies

פורסם

נראה לי שיש לי 256 SDRAM ולווינדוס XP זה לא כל כך מספיק... אני רוצה לקנות עוד סטיק זיכרון אבל הייתי רוצה לקנות עוד 256 במקום אחד של 512 (צריך לחסוך בכסף). יש לכם המלצות למה כדאי לי (אני יודע שזה נשמע מאוד מטומטם, אבל כבר קרה לי שקניתי זכרונות שלא פעלו ביחד ואני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה, גם אם הבעייה היא שהם לא היו מאותו סוג אז אני רק רוצה להיות בטוח)?

מאוד יעזור לי גם אם תביאו לינקים לקנייה מאתרים.

פורסם

זיכרונות של kingston די סטנדרטים

פורסם

מה זאת אומרת "נראה לך שיש לך 256 SDRAM" ?

אם אתה לא בטוח מה יש לך בדיוק, תתקין תוכנת זיהוי חומרה כמו אברסט http://www.lavalys.com/index.php?page=product&view=1

ותראה בדיוק איזה סוג זכרון ובאיזה מהירות הוא

פורסם

זיכרונות של kingston די סטנדרטים

ממש לא סטנדרטיים, די שייכים לשוק הגבוה.

פורסם

הזיכרונות VALUE של קינגסטון הם כמו של זיכרון אחר , רק שהם לא כל כך מהירים , והם מאוד יקרים... , כל הזיכרונות שלה יקרים , והם ממש גרועים.

רק לידע כללי... , יש להם תיזמונים מיוחדים שבהם הם עובדים , מתח מיוחד , נורא קשה לעשות איתם אוברקלוק , והסדרה האחרונה של PC4000 שלהם יחסית גרועה.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת "נראה לך שיש לך 256 SDRAM"  ?

אם אתה לא בטוח מה יש לך בדיוק, תתקין תוכנת זיהוי חומרה כמו אברסט http://www.lavalys.com/index.php?page=product&view=1

ותראה בדיוק איזה סוג זכרון ובאיזה מהירות הוא

יש לי תוכנה, שכחתי איפה התקנתי אותה... אבל מצאתי אותה. זה מה שיש לי:

256 MB PC133 SDRAM

מה אתם ממליצים לי לקנות..? כדאי לי להחליף אותו ל512MB DDR או שעדיף ללכת על יותר זול ולהוסיף עוד 256MB SDRAM? או אולי כדאי משהו אחר בכלל? יש לי תקציב בסביבות ה500-600

פורסם

הזיכרונות VALUE של קינגסטון הם כמו של זיכרון אחר , רק שהם לא כל כך מהירים , והם מאוד יקרים... , כל הזיכרונות שלה יקרים , והם ממש גרועים.

רק לידע כללי... , יש להם תיזמונים מיוחדים שבהם הם עובדים , מתח מיוחד , נורא קשה לעשות איתם אוברקלוק , והסדרה האחרונה של PC4000 שלהם יחסית גרועה.

ברור לך שאתה מדבר על חברת הזיכרונות הגדולה מכולם ששולטת על רבע מהשוק העולמי ?

פורסם

לפני שאתה מזמין כדאי לך לבדוק מה הזיכרון המקסימלי שבלוח M שלך יכול להכיל בתוכו!!!!

כי פעם קרה לי שהזמניתי 256 לאחר שהיה לי 256 (סיפור דומה לשלך) והזיכרון לא נקלט מכיוון שהלוח M שלי לא היה יכול

יכול לקלוט זכרון יותר מ-392MB, וגם הוא לא היה יכול לקלוט יותר מ-128 בכל סטיק (המקום של הזיכרון).

פורסם

הלוח שלך תומך בDDR?

מציע (אם הוא תומך) לקנות 512MB DDR של GEIL או סמסונג רגילים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים