פורסם 2021 בנובמבר 114 שנים שלום, אני מחפש מסך לעבודה משרדית, חשוב לי שהמסך כמה שפחות יזיק לעיניים. שמעתי שפנאל IPS איכותי, זה נכון? לא רשמתי תקציב מפני שאני רוצה מסך טוב לשימוש שלי בעלות מינימלית שלא תפגע באיכות. אני יושב במרחק 70-80 ס"מ מהמסך איזה גודל מומלץ? נערך 2021 בנובמבר 114 שנים על-ידי mordehay8886
פורסם 2021 בנובמבר 114 שנים קודם צריך להבין ממך מספר דברים: 1. במה אתה עובד ועם אילו תוכנות אתה משתמש? 2. מהו גודל המסך שעבדת איתו עד כה ומה היה חסר לך בו? 3. מה חשוב לך במסך? 4. מה התקציב? 5. עם איזו חיבור אתה עובד? HDMI? Display Port? DVI? VGA?
פורסם 2021 בנובמבר 114 שנים מחבר 1. אופיס, אינטרנט. 2. 19. כלום. 3. חשוב לי שהמסך כמה שפחות יזיק לעיניים. מסך בעלות מינימלית שלא תפגע באיכות שלו. 4. עד 1,000 ש"ח. כפי שאמרתי אם אפשר למצוא בפחות, אפילו במחיר 600 שקל עדיף. 5. HDMI VGA
פורסם 2021 בנובמבר 114 שנים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34019 אחד המסכים הטובים בתחום (מבחינת איכות תמונה נטו) ואולי שקיבל הכי הרבה מחמאות בקטגוריה שלו ומחיר נמוך מאוד. נערך 2021 בנובמבר 114 שנים על-ידי Guarding angel
פורסם 2021 בנובמבר 184 שנים מחבר שלום, אני ממתין שיגיע המחשב ואז אפתח את המסך. אני בטוח שהוא מעולה, תודה רבה לכולם.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.