פורסם 2021 בנובמבר 64 שנים שלום, אני שוקל להתחבר לאינטרנט של פרטנר ומעדיף לקנות נתב מאשר לשכור את הנתב שהם מציעים. יש לי בבית רשת אתרנט 10 ג'יגהביט עם נקודות גישה אלחוטיות, אז פחות חשוב לי וויפיי בנתב. האם יש לכם המלצה על נתב עם התכונות הבאות? עומד בדרישות טכניות של פרטנר. תומך OpenVPN ישר מהקופסה דרך ממשק נוח לקנפוג ולהפעלה (למשל, דרך דפדפן). כניסות אתרנט במהירות לפחות 1 ג'יגהביט. תקציב רצוי עד 500 ש"ח. בנוסף, תכונות שנחמד אם גם יהיו: לצורך חיבור הארד דיסק חיצוני: כניסת USB, רצוי 3.0 ומעלה, ושרת שיתוף קבצים. WiFi6, תמיכה ב-Mesh ושאר שכלולים. אשמח במיוחד לשמוע חוות דעת ממי שיש לו נתב אסוס עם ASUSWRT שעונה על התכונות לעיל. תודה! נערך 2021 בנובמבר 64 שנים על-ידי spitzi תקציב
פורסם 2021 בנובמבר 144 שנים אם אתה מוותר על הwifi 6 (ax) ונשאר עם wifi 5 (ac) אז יש לך בתקציב את הasus ac86u שעונה על שאר הדרישות ב499 שקל בKsp. הOpenvpn דורש 2 שורות אימות שיש בשירותים כמו Nordvpn ושאר הפופולארים ועוד קובץ הגדרות שאתה מוריד שמחבר אותך לשרת שאתה רוצה. אתה יכול ליצור מספר שורות של שרתים שונים ורק ללחוץ על כפתור כדי להפעיל או לבטל. הוא עובד חלק עם הסיבים אופטים של פרטנר בתוספת של ממיר אופטי שלרוב אתה מקבל מהם. spitzi נערך 2021 בנובמבר 144 שנים על-ידי N.R
פורסם 2021 בנובמבר 144 שנים לפני חודש רכשתי AX RT-AX58U מ htzone ב 499 כל התכונות המבוקשות כלולות : VPN , WIFI6 , MESH, USB3 הכל מגיע מהקופסה דרך ממשק ווב. אני די מרוצה, ואני על סיב של אורנג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.