פורסם 2021 באוקטובר 144 שנים ניסיתי כלצמיני דברים וסריקות ומה שראיתי במסך הזה (מסומן בחץ) מעלה לי חשד שאולי זו הסיבה. אם כן, מה המשמעות ואיך פותרים את זה? תודה
פורסם 2021 באוקטובר 144 שנים הוא מתכוון שתקנה מחשב חדש עריכה: מה יהיה עם הפורום שפתאום הודעות מופיעות? אני רואה שהוא כבר עדכן אותך. נערך 2021 באוקטובר 144 שנים על-ידי law89
פורסם 2021 באוקטובר 144 שנים מחבר יכול להסביר מה המשמעות של מה שרואים שם ולמה זה אומר שצריך להתקדם? פירמוט לא פותר את זה?
פורסם 2021 באוקטובר 144 שנים אם תיתן מפרט מלא / מפורט, זה יכול לעזור. כמו איזו מערכת הפעלה וכו'. ולמה אני "דוחק" בך להתקדם ? כי אם כל החלקים מקוריים, כל שני ומחישי יצוצו בעיות.
פורסם 2021 באוקטובר 144 שנים לוחצים על הלשונית Processes או Details ומסדרים את הטבלה לפי Disk משם תוכל להבין איזה תוכנה / תהליך טוחן לך את הדיסק ואם לא ברור לך איך לסדר את זה חפש אותו בגוגל. לדוגמא אם זה CHROME אז תחפש CHROME HIGH DISK USAGE או CHROME DISK 100% אלא אם כן אתה מעביר קבצים גדולים, מתקין תוכנה כלשהי או האנטי וירוס עושה סריקה באותו רגע זה לא אמור להיות על 100% ליותר מכמה שניות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.