עבור לתוכן

Radeon של Elsa או SAPPHIRE?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתם צודקים! חשבתי, חשבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שאתם צודקים. באמת עדיף לקנות הכל ביחד ופשוט לעשות טוויקים.

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על הכרטיס הזה:

Gigabyte RADEON 9600 Pro Ultra 128MB DDR

פורסם

במקומך מה שהייתי עושה עם 2800שקל עכשיו זה קונה את אלו :

מעבדי ?AMD?  Price Units Total 

Athlon XP 2500+(512k 333) 475 1 475

לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 

8RDA3I (NForce Dual) 390 1 390

זכרונות? DDR 400 Price Units Total 

512MB A-DATA 520 1 520

כרטיסי מסך? MSI Price Units Total 

RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1490 1 1490

Total price 2875 ¤

תעשה אוברקלוק לכרטיס וגם למעבד ל3200+ , ואתה מסודר לפחות לשנתיים , ואם תרצה לשדרג עוד כמה חודשים , פשוט תוסיף זיכרון , זה מחשב מעולה...

הרבה יותר עדיף לך לעשות השידרוג הזה כרגע מאשר לקנות כרטיס מסך הכי טוב שיש בנפרד , כי עכשיו יוצאים הרבה משחקים חדשים שלא יזוזו בכלל עם הכרטיס הפצצתי והמחשב המאפן.. , אבל המשחקים האלו יעבדו מעולה עם הכרטיס כאן והמחשב הנורמלי מאוד הזה....(לעשות למעבד אוברקלוק ל3200+ זה ממש שטויות , פשוט מעלים את הבאס ל200 וזה לרוב מצליח... , כמו מעבד 3200+ רגיל... , רק שאתה צריך קירור נורמלי...) הכרטיס מסך כאן גם מגיע עם קירור טוב מאוד ואיכותי יותר משל רוב הרדאונים הרגילים... , ככה שגם לו תוכל לעשות אוברקלוק נחמד , לפחות ל9800XT...

הקרדיט לסטינגר זה בדיוק מה שאתה צרך כרטיס חזק מאוד(פ9800PRO) ומערכת שתנצל אותו אין משחק שלא יעבוד לך.

פורסם
  • מחבר

באיזה אתר הרכבת את המפרט?

פורסם

יש כמה אתרים עם מחירים טובים

PCH.CO.IL

KSP.CO.IL

ZIGZAG2000.CO.IL

ועוד כמה...

זיגזג קצת יקרים אבל הם נותנים אחלה שרות אם אתה יכול קנה אצלם.

פורסם
  • מחבר

מה דעתך על KSP?

פורסם

מבחינת מחירים אני לא חושב שיש חנות שיכולה להתחרות איתה מבחינת שרות לפי מה ששמעתי יש לה במה להשתפר(כמעט לכול חנות יש) אבל אם תלך לפי הכללים שלה יהיה בסדר זה כולה מחשב אין מה לדאוג, אני שוב אומר אין לי ניסייון איתם הכול מדברים שקראתי כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים