עבור לתוכן

Radeon של Elsa או SAPPHIRE?

Featured Replies

פורסם

מעולה "סטינגר" פשוט מעולה!

הצעה מצויינת לך על זה! עדיף מפרט טוב שינצל את הכרטיס במלואו מאשר מפשרט "צוואר בקבוק" מה שזה לא יהיה שלא ייתן לכרטיס להציג את מלוא ביצועיו.

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש ל י מעבד AMD 2500+

ומאוור יחסית מסיבי של GIGABYTE

אבל המארז שלי לא מאוורר , הוא פתוח.

אני אוכל לעשות אוברקלוק בתנאים כאלה או שאני צריך עוד משהו??

פורסם

הnForce הוא MPC?

פורסם

אההה

אני לא יודע למה אתה מתכוון

אבל יש לי Nforce2

מה זה MPC?

פורסם

הלוח שלך תומך בבאס 400MHZ?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה זה באס. אתה מוכן לפרט?

שמעתי שמעבדים חדשים לא תומכים בכרטיסי וודו. אם אני אשדרג עכשיו, אני אתקע באחד משני המצבים הבאים:

א. הוודו הישן לא יעבוד במחשב החדש.

ב. הוודו כן יעבוד, אבל אני לא אוכל להפעיל משחקים חדשים.

אם אני אקנה כרטיס מסך מעולה עכשיו, אני לפחות אוכל להפעיל משחקנים חדשים יחסית במשך מספר חודשים. מובן מאילו שהכרטיס החדש יעבוד הרבה, הרבה, הרבה יותר טוב מוודו.

פורסם

הלוח שלך תומך בבאס 400MHZ?

אני עדיין לא ממש מבין למה אתה מתכוון

אין לי מושג מה זה באס. אתה מוכן לפרט?

שמעתי שמעבדים חדשים לא תומכים בכרטיסי וודו. אם אני אשדרג עכשיו, אני אתקע באחד משני המצבים הבאים:

א. הוודו הישן לא יעבוד במחשב החדש.

ב. הוודו כן יעבוד, אבל אני לא אוכל להפעיל משחקים חדשים.

אם אני אקנה כרטיס מסך מעולה עכשיו, אני לפחות אוכל להפעיל משחקנים חדשים יחסית במשך מספר חודשים. מובן מאילו שהכרטיס החדש יעבוד הרבה, הרבה, הרבה יותר טוב מוודו.

הודוו בטוח יעלה לך על המחשב החדש

זה נכון שהוא לא יעלה לך את כול המשחקים החדשים שיש בשוק כי הוא לא תומך ב DX8 ומעלה

וחסר לו עוד כמה דברים

אבל אם תקנה כרטיס חדש הוא גם לא בהכרח יריץ לך משחקים חדשים

כי המפרט של המחשב שלך לא יריץ אותם

ושוב אני יותר הייתי מליץ לך על מחשב חדש לפני הכרטיס

פורסם

שמע לקנות כזה כרטיס עם כזו מערכת זה פשוט טיפשות מכיוון שהמערכת שלך כול כך חלשה ששום משחק חות מאחד מלפני שנתיים לא יעבוד עלייה כמו שצריך הכרטיס לא ישנה כלום כי "צוואר הבקבוק" הוא כמות וסוג הזיכרון(יש לך SDRAM לא DDR) והמעבד ככה שכרטיס לא ישנה כלום.

אני קניתי REDEON 9800 PRO ויש לי P4 1600 256DDR ואני מוציא משהו כמו 65 אחוזים מהפוטנציאל שיש לכרטיס אז עם מערכת כמו שלך על תצפה לשיוני כלשהו עם כרטיס חדש.

לך על ההצעה של סטינגר מחשב חדש ו9800PRO שהוןא כרטיס מעולה

פורסם
  • מחבר

שטויות. לפני שחזרתי לוודו היה לי GF4 TI שנשרף. ה-GF4 עבד טוב מאד על המחשב שלי והריץ בלי בעיות משחקים כבדים כמו Morrowind. כרטיס מסך מפלצתי כמו X800 יעבוד הרבה יותר מ-GF4, אפילו שהוא לא יממש את עצמו.

פורסם

לא קראתי את כל הת'ראד אבל לפי התגובה של FARKASH אני מבין שפותח הת'ראד רוצה לקנות כ.מ מפלצי כאשר כל שאר המפרט דפוק.

רק רציתי לספר שיש לי מעבד 1700 וקניתי לפני הרבה זמן יחסית 9700NP. ההרגשה היא כאילו יש לי ג'יפורס 4.

פורסם

אני משער שהמעבד הוא Willamette (והזכרונות בטח SDR), אם תחליף אותם (וגם לוח חדש) הביצועים ישתפרו בטירוף.

פורסם

מצד אחד אתה שואל אותנו מה דעתנו

ומצד שני אתה הולך דווקא נגד מה שאנחנו מייעצים

אבל איך שמתאים לך

אנחנו באמת רק מנסים לעזור

ואני מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה אחי.

:)

פורסם

שמע אני אומר לך עובדות אתה יכול להתכחש להם או להאמין אני מקבל ב3DMARK01 בערך 11500 נקודות אנשים עם כרטיס כמו שלי ומערכת חזקה מגיעים גם ל16000+ כול זה בגלל המערכת שיש לי(הכרטיס שלי הוא REDEON 9800 PRO 266BIT) אז אי אפשר להאשים אותו).

נכון G4 TI אולי יממש את עצמו אבל ההבדל בינו לבין X800 RPO לא יהיה גדול מכיוון שמשחקים כמו FAR CRY שדורשים כמות גדולה של זיכרון(לפחות מ512 וגם אז יש תקיעות) ומעבד חזק לא יעבדו על המחשב שלך FAR CRY לא עובד על המחשב שלי שיש לו 9800 פרו אלה אם אני מוריד את כול האפקטים וכול הדברים כי יש לי 256MBDDR אז אתה חושב שעל מחשב מבוסס P3 SDRAM הוא יעבוד?

שמע עם תשדרג את המחשב ותקנה לו FX5200 זה יהיה יותר טוב מאשר לקנות כזה כרטיס למחשב שלך הציעו לך קודם(סטינגר) הצעה של מחשב מצויין עם 9800 פרו שעד לפני חודש היה הכרטיס השני בכוחו בשוק ומאז לא השתנה הרבה(מבחינת המשחקים שיצאו או שיצאו בעתיד).

פורסם
  • מחבר

אתם אומרים ששווה יותר לקנות R9800 PRO?

פורסם

טוב.. בואו נראה איך הבנת הנקרא שלי.. :P :

אז ככה, יש לך 2800 שקל לקנות כרטיס מסך חדש X800Pro, מה הבעיה עם זה :

א)המחשב שלך לא מספיק חזק על מנת לנצל את הפוטנציאל של בכרטיס.

ב)הכרטיס יקר מדי וכדאי לחכות שהמחיר יירד.

אתה לא רוצה לחכות ורוצה לקנות עכשיו את הX800, אבל לא מבין שהוא בעצם לא יעזור לך כ"כ כי

משחקים חדשים לא יעבדו לך כמו שצריך, אם בכלל..

אתה אומר שזה לבנתיים ותקנה מחשב א"כ, (עוד הוצאה של בערך 3000-4000+ אלף שקל) אבל מה

שאתה לא מבין זה ששוב, לא יהיה הבדל בביצועים של הכרטיס הישן שלך לX800, כי המחשב חלש מדי !

ואין מספיק זכרון !

אז הקניה של הX800 לא תהיה אפקטיבית וטיפשית. למה ? כי אתה משלם הרבה יותר כסף על משהו שבכלל

לא ינוצל ע"י המחשב שלך, אולי Counter Strike, יפעל לך ב 100 FPS אבל לדעתי זאת לא סיבה מוצדקת

לשלם 2800, כי גם עם GF4TI זה יעבוד על 100 FPS.. המחשב לא מנצל נקודה !! .

מה הפתרון ? :

ישנן שתי אפשרויות :

א) במחיר של הרטיס אפשר לקנות מחשב מצויין, בעל כרטיס מסך מעולה ! אתה תוכל לעשות לו OC וזה יספיק לך

בנתיים כמו שסטנגר אמר ללפחות שנתיים. תוכל לשדרג אותו עם הזמן, להוסיף זכרון להחליף כ.מסך אם תרצה..

ב) אתה יכול לחכות עד שיהיה לך מספיק כסף לקנות את כל המחשב והכרטיס בבת אחת, ככה אתה תקנה בהכי פחות כסף ותוכל

להשתמש במה שיהיה לך.

זהו מה הבעיה 8) :P :-\ ::);)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים