עבור לתוכן

צריך המלצה למאוורר חזק למארז !!!

Featured Replies

פורסם

ממ אני משנה את המאווררים שיש לי במארז אני עושה ככה:

אחד מתחת לכל הכוננים - מכניס

אחד בגב המחשב - מכניס

אחד למעלה - מוציא

השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות מאוורר רגיל שיוציא את האוויר החם או שאני צריך משהו חזק?

אם כן אז אם אפשר גם דגם וחברה :)

תודה..

פורסם

קדימה (פאנל) תמיד מכניס, אחורה (ברוב המקרים) מוציא

בדלת מכניס, למטה (רצפה) מכניס, גג מוציא!

מאוררים חזקים עם שליטה ידנית יש את ה SMART FAN II של THERMALTAKE שנמכרים היום בין 50 ל70 שקל ליחידה

יש דיל של 4 מאוררים עם פאנל שליטה, של THERMALTAKE אתה תראה תמונה של 4 מאוררים שחור+כתום ופאנל קטן כסוף.. נדמה לי שעולה 180 בערך..

בכל מקרה המאוררים האלה לא יותר מידי חזקים אז תשתדל (אם אתה קונה) להוריד להם את המהירות רק ממש במנוחה

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה...

"למטה (ריצפה) מכניס" - איך אפשר? המחשב יושב על שולחן כל הלמטה שלו יושב על השולחן אם אני אשים מאוורר שמה אין לו מאיפה לקבל אוויר לא?

והנה:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1584

לזה התכוונת? אבל זה רק 80 MM זה לא קטן? אני לא צריך 120 MM ?

ודבר אחרון אם אני עושה מאוורר בדלת יהיה לי קשה לפתוח את הדלת שאני ארצה לפתוח את המארז לא?

פורסם

קודם כל תודה...

"למטה (ריצפה) מכניס" - איך אפשר? המחשב יושב על שולחן כל הלמטה שלו יושב על השולחן אם אני אשים מאוורר שמה אין לו מאיפה לקבל אוויר לא?

והנה:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1584

לזה התכוונת? אבל זה רק 80 MM זה לא קטן? אני לא צריך 120 MM ?

ודבר אחרון אם אני עושה מאוורר בדלת יהיה לי קשה לפתוח את הדלת שאני ארצה לפתוח את המארז לא?

המחשבים היום, יושבים על "רגליים", אתה תשים לב שהמחשב שלך הוא 1ס"מ מעל הריצפה.

המאוורר על ריצפת המארז יימשוך אוויר מהרווח של הס"מ.

אתה צריך 1\2 מאווררי 120ס"מ על הריצפה, 1\2 מאווררי 120 על הגג או BLOWER (הוא פשוט יונק אוויר ב90 מעלות ומוציא אותו) מאחורי המארז אתה צריך מאוורר 80 שיוציא אוויר

ומקדימה אתה צריך גם 80 אחד שיכניס.

גג- מוציא

ריצפה- מכניס

פאנל קידמי- מכניס

אחורי המארז- מוציא

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה

עכשיו שאלה אחרונה ה 120 ס"מ צריך להיות משהו מיוחד? כאילו חזק? או שאפילו פשוט יתאים?

פורסם

כמובן שמומלץ משהו איכותי אבל האמת היא שגם 120 ג'נריים בדרך כלל יספיקו

תלוי גם בגודל המארז.. למשל למידי טאוור יספיקו מאוררי 80מ"מ

אני עם מידי, יש לי 80 אחד בדלת, אחד בגג, 2 מקדימה ו2 מאחורה..

פורסם

קדימה (פאנל) תמיד מכניס, אחורה (ברוב המקרים) מוציא

בדלת מכניס, למטה (רצפה) מכניס, גג מוציא!

נו באמת? אתם לא חושבים שהגזמתם.. אם הוא לא מתכוון לעשות OC או שהטמפרטורות של המחשב ממש על הפנים, אין טעם לכל כך הרבה מאווררים (ובזבוז כסף!)

מספיק ביותר 1 מקדימה, 1 מאחורה, ו-1 בגג. דלת זה צ'ופר , ולמטה.. אין צורך.

פורסם

בונא איזה קשיי הבנה אני נדהם כל יום מחדש

אף אחד לא אמר לו לשים את כל המאוררים האלה במכה, רק ציינתי את כיוון הזרימה איפה שהוא יחליט לשים מאורר שידע לאן לכוון ולא ישים מאורר בגג מכניס אוויר

פורסם

לי במחשב הקודם היה אחד בגג וכשהוא היה מכניס הטמפ' הייתה יורדת יותר מאשר כשהוא היה מוציא ......

בעיקרון אתה יכול לקחת מכאן את המיקום של המאוררים אבל בקשר לכיוון זה רק ניסיון ....

אבל בקט של המאווררים מקדימה או מאחורה זה קבוע מראש אחורי מוציא קדמי מכניס

פורסם

כל ההיגיון במאורר בגג זה להוציא את האוויר החם שעולה למעלה

הסיבה היחידה שיכולה להיות שלהכניס אוויר יוריד את הטמפ זה רק במידה ואין מספיק אוויר נכנס

לא לשכוח שפעולת הכנסת אוויר קשה יותר למאוררים מאשר להוציא אוויר, מכוון שבדרך כלל מכניסים אוויר דרך פאנל או דברים אחרים שחוסמים..

בקיצור אם יהיה מספיק כניסת אוויר אין סיבה שבגג גם יכניס אוויר זה דבילי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים