עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

לום לכולם,

הגיע לי הכרטיס ASUS STRIX 3080 TI בשעה טובה התחלתי להריץ קצת משחקים והGPU TEMP הגיע ל73 מעלות מקסימום וMEMORY TEMP הגיע ל84 מעלות האם זה תקין? האם זה גבוה מדיי? אשמח לעזרה

עשיתי גם UNDERVOLT לGPU ל1.0 וולט ועדיין הטמפרטורות גבוהות

אני מודאג יותר מהMEMORY TEMP חלק אומרים שאפשר להגיע גם עד 100 מעלות מה המומלץ ל7\24?

236438645_4957525270929483_5176966064650141810_n.jpg

פורסם

זה תקין .

למרות זאת, לא מזמן היה פה דיון  שבסופו החליפו את צלע הקירור  לקירור מים והטמפ' של כל המערכת השתפרו.

גם אצלך העסק נראה מאוד צפוף.

במארז שלך נראה לי שהמקום היחיד לרדיאטור 360 הוא מחוץ למארז למעלה. 

פורסם

אלו הטמפרטורות של 3080TI, אם אתה רוצה לשפר את הטמפרטורות של הזיכרון אתה יכול להחליף פדים טרמיים.

עוד אופציה היא כמובן לנסות Undervolting שאמור להוריד לך את הטמפרטורות בלי להשפיע על הביצועים כמעט בכלל.

נערך על-ידי Moon-Mage

פורסם

הטמפ' תקינות, תקרא ביצועים ברחבי הרשת. בכל אופן, אני לא בטוח לגבי החלפת הפדים ב ASUS STRIX - שם הם עושים עבודה טובה מאוד, ASUS הכי טובים בכרטיסי מסך לדעתי (אני עם ג'יגהבייט שגם טוב, כי לא היה במלאי ASUS).

גם לי היתה אותה בעיה, מארז צפוף קטן, הכרטיס מסך בישל שם הכל, החלפתי לקירור מים שפתר את כל הבעיה, הרדיאטור יושב בחלק החיצוני הקדמי.

טמפ סטוק של 3080TI

https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-rtx-3080-ti-suprim-x/32.html

image.png.80a3b7414f146f17e31589cba5d561a5.png

פורסם

הasus בכתבה הזאת הוא עם קירור מים.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים