פורסם 2021 באוגוסט 184 שנים שלום, אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא: Gigabyte GT710 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E מ-KSP בעל יציאות: HDMI *1 DVI *1 VGA *1 קניתי את הכרטיס הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37510&gclid=CjwKCAjw3_KIBhA2EiwAaAAlii_jRZdWDyU9BJw1mY3Uye6W2b1szxUJEXNa22Yv95O_z_cC20Xd0xoCQ94QAvD_BwE שהוא עם אותם נתונים בדיוק, אך עם 4 יציאות HDMI. מצורפת תמונה של 2 הכרטיסים. שאלה ראשונה: הכרטיס הקודם חובר ל-PCI-EXPRESS x16 והחדש מתחבר ל-PCI-EXPRESS x1. האם זה אומר שהוא פחות מהיר? האם ניתן בכל זאת לחבר אותו לחריץ ה-x16 ? כשהפעלתי משחק שהוא לא כבד אכן הייתה ירידה משמעותית בביצועים. שאלה שנייה: האם ניתן לחבר את שני הכרטיסים ביחד? ואולי כך להתגבר על הירידה בביצועים? אולי המשחק ירוץ על הכרטיס הראשון שמחובר לחריץ x16 ? תודה רבה לעונים. בן נערך 2021 באוגוסט 184 שנים על-ידי benhalaf
פורסם 2021 באוגוסט 184 שנים זה כרטיס מסך שכל יתרונו וייחודו בכך שהוא מאפשר הצגת תוכן על 4 מסכים בו זמנית. רק לסבר לך את האוזן, כרטיסי מסך שעולים פי כמה, מאפשרים תמיכה בו זמנית רק בשלושה מסכים. מצד שני, אין יש מאין ! כל מה שכרטיס מסך הזה יכול לעשות מופנה לתכונה הייחודית שלו. אפשר לחבר את שני המסכים בו זמנית. לא הייתי מצפה לאיזה שיפור משמעותי. נערך 2021 באוגוסט 184 שנים על-ידי A-10
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.