עבור לתוכן

המשך המאבק למען הבאת מוצרי מודינג לארץ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה. עד לפני זמן לא רב אם באמת רצית לעשות מודינג למחשב היו לך שתי דרכים:

או לעשות בעצמך (הדרך הנכונה!!!)

או להזמין מוצרי מודינג מחול...

הקהילה בארץ התפתחה ולאט לאט חנויות התחילו להביא לכאן קטודות, מאווררים מיוחדים, מארזים צהובים וכו.

אבל עדיין היו בעיות. המחירים לפעמים היו בשמיים ועדיין היו מוצרים שלא היה כדאי לקנות בארץ (כבלים עגולים) או איאפשר היה בכלל להשיג אותם (ערכות סליבים למשל...).

והמצב המשיך להשתפר - מחירים ירדו והיום אפילו יש סליבים בארץ.

חנויות התחילו להביא סליבים אחרי שלקוחות הראו התעניינות בזה (אני יודע שאני הצעתי לשתי חנויות להביא את הערכות של וונטק) והיום ראיתי עוד מוצר של וונטק בביקורת ווידאו - מחברי מולקס בצבעים - http://www.3dgameman.com/vr/vantec/ezgrip/video_review_03.html. אז כן, זה רק 10 מחברי מולקס רגילים ואין כאן חיבור של לוח אם וכו אבל לדעתי שווה ללחוץ להביא את זה לארץ.

הרי לרוב החנויות יש קשרים עם וונטק ואין להם בעיה להזמין את זה במחיר מאוד סביר...

אז פעם הבאה שאתם באחת מחנויות הרשת הגדולות או מדברים איתם על זה - תזכירו להם שיש מוצר כזה ושיתחילו לייבא אותו....

פורסם

מה לעשות שבאמריקה יש הרבה יותר שוק לדברים האלה.. למרות שאת המולקסים האלה באמת אפשר למכור בכמות דיי גדולה אם יביאו את זה בזול לארץ (הנה הדוגנה אם הכבלים המעוגלים..)

פורסם

זה תמיד יעזור אם אנשים יבקשו , ככה בחנויות יראו שבאמת יש לזה ביקוש ויעשו עם זה משהו.

אז תבקשו אנשים ;)

פורסם
  • מחבר

הדבר היחיד שיעזור זה אם אנשים יבקשו.

זה מה שהביא את הסליבים לארץ לדעתי.

פורסם

נו ברור, אם הרבה אנשים מבקשים אז רואים שיש לזה שוק.

פורסם

MoRtZkInG אתה מסתמך על דברים לא נכונים.

החנויות עצמם (90%) לא קונות ישירות מחו"ל אלא דרך ספקים, והספקים הללו הם אלו שמייבאים את המוצרים מחו"ל.

כך שזה לא תלוי בחנויות כי הם קונים בארץ.

פורסם

המולוקסים האלו הגיעו לפנהדה לפני 5 ימים, אתה מוזמן לבדוק בעצמך.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6658

ובגיעו עוד כמה מוצרים חדשים למודינג..

פורסם
  • מחבר

MoRtZkInG אתה מסתמך על דברים לא נכונים.

החנויות עצמם (90%) לא קונות ישירות מחו"ל אלא דרך ספקים, והספקים הללו הם אלו שמייבאים את המוצרים מחו"ל.

כך שזה לא תלוי בחנויות כי הם קונים בארץ.

פשוט לא נכון

רוב חנויות הרשת (וזה נכון לא רק במחשבים...) עוסקות ביבוא אפור ויבוא מקביל. וזאת הדרך שלהם לשמור על מחירים נמוכים. לחץ עליהם והם יכולים ליבא מה שבא להם במכולה הבאה.

וואלה נכון, הגיע לפנדה. עכשיו נותר ללחוץ על KSP שיביאו גם (כי שם יהיה יותר זול...) ועל זיגזג...

פורסם

סליחה על השאלה המטומטמת אבל אני חדש בקטע

מה זה מולקס?

ומה זה סליבים?

למה הם משמשים?

תודה ושוב סליחה :x

פורסם

אתה מוזמן להריץ חיפוש ואני מבטיח לך שתמצא.

אם בכל זאת לא תבין, פתח ת'רד חדש ונסביר לך ביתר פירוט.

לכל ת'רד יש מטרה (לרובם בכל אופן :P) ואין צורך לדחוס שאלות שלא קשורות לאותו ת'רד.

הפורום זה מאגר מידע, וככזה המידע בו צריך להיות מאורגן פחות או יותר בשביל שימוש עתידי (ע"ע חיפוש).

המשך שיטוט נעים.

פורסם

לדעתי, יש דברים חשובים יותר שצריך להביא לארץ מאשר המולקס האלו, שאפשר להכין לבד בקלות..

צריך להעלות את מגוון גופי הקירור למעבד, בחו"ל יש היטסינקים שבכלל לא שמענו עליהם בארץ (עכשיו הזמנתי אחד כזה), גרילים, ועוד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים