עבור לתוכן

מערכת קונוע ביתי(DVD, רסיבר ורמקולים) בתקציב של 5000+-

Featured Replies

פורסם

שלום.

סוף סוף ההורים שלי החליטו לקנות מערכת קונוע. אין לי ממש ידע בכל הנושא הזה של רמקולים ורסיבר אז אני צריך המלצות.

DVD- שיתמוך בכל הפורמטים(VCD SVCD MP3 וכו') שיקרא את כל סוגי הדיסקים הצרובים, עדיף גם שיתמוך ב DVD - RW כשיהיה לי צורב דיוידי אני יוכל אני יוכל לצרוב סרטים ולמחוק.

שיהיה לו איכות סאונד טובה שינצל את כל המערכת, ואיכות תמונה טובה - הוא יתחבר כנראה לטלויזיה 42 או 34 של טושיבה.

רמקולים - 5.1 - 2 ריצפתיים, סנטר ושתי אחורים מדפיים - עדיף שהסאב יהיה חלק מהרקולים הקידמיים כדי לחסוף בכסף. הרמקולים יהיה בעיקר לסרטים.

רסיבר - בזה אין לי ממש מוסג,צריך רסיבר טוב שינצל את כל המערכת ויתמוך בכל ה doliv digital כל אלה, ושיאשפשר הדמיה של 5.1 לסרטים בצרובים בסטראיו.

זהו בסה"כ אלו הדרישות אני מקווה שכל זה יכנס בתקציב, אפשר לעלות באיזה 10%-20% אבל בתנאי שזה יהיה שווה.

חשוב לציין שמערכת תיהיה בסלון די גדול.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

Marantz SR4300 - 2000nis

Pioneer DV355/360 - 600nis/800nis

סט רמקולים של Jamo כאן

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה ועל ההצעה, מחר אני הולך עם דוד שלי לחנות אני יברר על כל מה ששהצעתה.

ד"א לא עדיף להשקיע ברסיבר של כ1500 ואת השאר לרמקולים?

פורסם

לדעתי לא, והרמקולים הם רק דוגמה - יש המון רמקולים אחרים לא פחות טובים.

אגב, בתקציבך הייתי מעדיף 4 מדפיים וסנטר ולא ריצפתיים.

המגבר, אם אתה מחפש רק קולנוע ביתי אז יאמהה RXV540/630 יכולים להיות טובים לפחות כמו המארנץ, אבל אם אתה רוצה גם מוזיקה אז רק המארנץ.

dvd - תבדוק גם טושיבה וכדומה.

את מירב תשומת הלב תשקיע ברמקולים, זו הבחירה הקשה ביותר.

פורסם
  • מחבר

המערכת תיהיה 80% לסרטים ו 20% למוסיקה.

בסה"כ הרמקולים זה הדילמה הכי גדולה שלי כי אני לא מכיר חברות ואין לי מוסג ממש בכל הסיפור.

אם אתה יכולים תירשמו לי דגמים טובים של מערכות בתקציב של עד 3000, אני מחר הולך לברר מחירים אז אני רוצה לבוא עם כמה דגמים.

ד"א מה עם הרסיברים האלו?

Pioneer VSXD512

דגמים של חברות כמו Kenwood, Yamaha ?

אם אפשר תביאו בקשה תגובות מהירות כי אני מחר בצהריים כבר הולך לברר מחירים ואולי גם לשמוע אז אני צריך המלצות לדגמים, במיוחד לרמקולים!

תודה מראש ;)

פורסם

לטעמי יש שלוש חברות של רסיברים שמומלץ לבדוק בתקציבך - Marantz, Yamaha, Harman/kardon.

מתוך אלה המארנץ יהיה הטוב ביותר למחירו.

רמקולים - תשמע של Jamo, Infinity, Wharfdale, Mission, Kef, ועוד חברות שהמוכר ימליץ.

תדאג לשמוע את כל הרמקולים עם אותו מגבר ואותו מקור!

אחרי שתשמע תחזור לכאן ותיתן רשמים ראשוניים ונמשיך בתהליך הבחירה של המערכת.

פורסם

אני חושב ש Uber Scorpion פחות או יותר מיצה את הנושא, רק תוסיף לרשימת הרמקולים גם את KLH.

אמנם הם יותר למוזיקה אך גם לקולנוע ביתי הם מצוינים.

עוד דבר, גם במוזיקה YAMAHA לא יאכזבו אותך בכלל, לא רק בקולנוע ביתי...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

היום אני הולך אחרי הצהריים עם דוד שלי, אני אכין דיסק עם מוסיקיה שאני שומע שאני יוכל לעשות השוואה עם שירים שאני מכיר, אני רק מקווה שיתנו לי אפשרות לשמוע.

מה עם הרמולים של חברות כמו:

Yamaha, Pioneer, Sony יש משהו טוב שניכנס בתקציב?

אם יש עוד דגמים ספציפים, טיפים על חברות שכדי להיתרחק מהם או כל דבר אחר שקשור אני ישמח לשמוע.

אני כבר יעדכן פה מה הממליצו לי המוכרים ההצעות שהם נתתנו ואיזה מערכת מוצאת חן בעיני.

פורסם

Yamaha לא מייצרת רמקולים טובים לטעמי, פיוניר כן אבל לא במחיר שאתה מדבר עליו, סוני תתרחק בכלל.

אל תכין דיסק מקבצי MP3, זה לא דרך לבדוק, תביא דיסק מקורי (כן, כזה שיש בחנות וקונים) שאתה אוהב ומכיר היטב.

טיפים על חברות שכדאי להתרחק? Koda Peerless ADC וכדומה.

עריכה: עוד חברות שכדאי לבדוק - Celestion, JBL, Morel,

פורסם
  • מחבר

זה בעיה כי אין לי דיסקים מקוריים, יש רק לאחותי ולאמא שליי אבל הם שירים שאני בכלל לא שומע ובקושי מכיר.

כל הקבצים שיש לי במחשב הם באיכות של 196kbs ויש לי גם קצת 320kbs, האיכות שלהם תיהיה טובה, או שעדיף להביא מקוריים אבל שאני בקושי מכיר?

פורסם

אם ככה, צרוב את הטראקים האהובים עלייך (עדיף את אלה שב320) במהירות נמוכה (מומלץ 4)

פורסם
  • מחבר

עכשיו חזרתי מהחנות, הבעיה שמוכר שמכיר את דוד שלי בחופש עד יום שישי אז אני כבר יחכה עד אז.

יש לי שאלה אחרונה, בחנות יש מוצרים של הרבה חברות אבל רב החנות היא של חברת  NORMANDE .

מישהו שמה עליה או יודע איך היא?

עכריכה: עכשיו סתם שיטטתי לי באינטרנט ומצאתי את המערכת הזאת JAMO E-350 שהצאתה לי במכירה פומבית,

הצעתי עליה 2650 ותוך 3 דקות היתקשרו אלי מהאתר אמרו לי שזכיתי אני סרבתי כי אני רוצה לחכות עד יום שישי. ניראה לי שאני יכול להוציא מהם אותם באיזה 2500.

אתם אומרים שזה שווה?

פורסם

תשמע בעצמך ותחליט אם שווה לך, תעשה גם סקר שוק לראות מה המחירים בחנויות אחרות?

פורסם

כן תיקח את המאראנצ 4300

ורמקולים תבדוק את הוורפדייל דימונד 8.1 שטובים

פורסם

עוד כמה חברות טובות..

paradigm , ae, ar , klipsh...

אני גם עם אלה שממליצים על המארנץ 4300.. רסיבר מצויין (עשיתי טעות שקניתי את היימאה 620)

רמקולים תלך רק לפי האוזן שלך.. לדעתי אפילו אם החברה היא פירלס ואת הצליל הזה אתה הכי אוהב, לך עליהם..

כמובן שדבר כזה לא יקרה, אבל רק לשם דוגמא :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים