עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של A-10

וואללה, קח ג'יגהבייט וחלאס עם החפירות !

אומרים לך, מסבירים לך, ואתה שוב עושה סיבוב וחוזר לג'יגהבייט וכמה הוא טוב.

רוצה טוב ? שלם יותר.

לא רוצה לשלם ?

אז כולם אותו הדבר.

השאלה אם ההבדל בביצועים מורגש ? או שזה בקטנה בין הסמסונג לגי'גהבייט / קינגסטון ? זה ממש מורגש בעבודה משרדית / משחקים וכו' ? או לשימוש יומיומי אין הרבה הבדל ? ועוד שה SSD מיועד למחשבים דיי ישנים 

• תגובות 41
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

תמונות מצורפות

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה :

אחי מוריד הרבה משחקים בסטים , השאלה אם למשחקים לקחת HDD מכני ? 2 טרה או עדיף לקחת SSD טרה בייט ?  , הורדנו משחק באטל פילד 1 ( משחק ענק גרפיקה מעולה ) והכונן הקשיח של אחי סמסונג מכני 500 גיגה עובד כמו מטורף בלי הפסקה טוחן !!! 

נערך על-ידי iveco

פורסם

כל התשובות כבר ניתנו בדף הקודם של הדיון הזה.

נותר לך רק לקרוא, שוב !  :)

פורסם
  • מחבר
ציטוט של A-10

איזה דרמה !

אפשר לחשוב כמה הבדל תרגיש במציאות ....

תקנה מה שאתה רוצה, כל עוד SSD.

אז לפי מה שאתה כותב אין הרבה הבדל בין סמסונג / קינגסטון / גי'גה בייט 

פורסם

הבדל בביצועים בשימושים שציינת, ועוד במחשב ישן - אין.

מה כן ?

כמה תוכל לכתוב לכונן ( ככל שהנפח גדול יותר, כך תכתוב יותר ) 

ועוד כהנה וכהנה, אבל בגדול, לשימושים שלך - הבדל זניח, אם בכלל.

פורסם
  • מחבר

מעבד i3 7100 נחשב ישן ? Q1 של 2017 , במעבד הזה שווה להשקיע סמסונג SSD  ?  , המעבד טוב למשחקים ? 

נערך על-ידי iveco

פורסם

אלו שאלות לדיון חדש !

פורסם
  • מחבר
ציטוט של A-10

אלו שאלות לדיון חדש !

למה דיון חדש ? אמרת לי שהמחשבים ישנים ואני לא אראה הבדל בביצועים בין ה SSD , אז שאלתי אם אני אראה הבדל עם האיי 3 7100 ? , כי הבנתי מגיימרים שהוא טוב למשחקים

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט בין 256GB ל 480 בשביל מה צריך SSD בתכלס רק בשביל המערכת הפעלה כי ממילא למשחקים הנפח לא מספיק וגם לא כדאי כלכלית בשביל מערכת הפעלה וכמה תוכנות 128 ממש על הקצה חשבתי לקחת 256 הבעיה ש 256 עולה 146 שקל ו 480GB עולה 228 שקל הפרש של 82 שקל , הבעיה שאני לא יודע מה אני אעשה ב 480 GB ממילא כל הסרטים והמשחקים שמים בדיסק קשיח מכני בגלל הנפח הגדול שלו 2TB 

image.png.e9d98585749d236496edb7a024e84c44.png

זה ה SSD שלי 128 GB הוא ממש על הקצה אני תמיד מעביר קבצים גדולים ממנו לכונן המכני שלא יהיה חנוק אני חושב ש 256 יספיק מעל ומעבר או ששווה בגלל המחיר והנפח לקחת א ה 480 ועוד שאלה עושים מחיצות ל SSD כמו דיסק מכני רגיל או שעדיף להשאיר אותו שלם מחיצה אחת ?

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

מה שמוזר ב SSD שלי שהוא עבר רק 14TB כתיבה והוא כבר דפוק 35% נשאר לו 65 אחוז חיים איך זה יכול להיות שה TBW חיים של דיסקים קשיחים 128 GB זה 75 TB !!!!!

image.png.2489cce0ff17754e0ca655ad550641f8.png

פורסם

אולי זה יותר העובדה שהוא עבר 27251 שעות.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של QttP

אולי זה יותר העובדה שהוא עבר 27251 שעות.

27251 שעות זה נחשב הרבה ? המחשב שלי בעיקרון דלוק 24/7

עוד שאלה

שאני עושה בנצמרק בקריסטל דיסק מארק אני מקבל תוצאה על הפנים ושאני עושה בדיקה ב ATTO אני מקבל תוצאה טובה למה ההבדל כזה גדול בין 2 התוכנות ? מישהו יודע ?

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

image.png.77e24d0019633ce16b4b133e28be4cbf.png

image.png.f7fe103f2eee640c4fb79df166672e8c.png

פורסם
  • מחבר

למה זה כל כך יקר מתאם SSD מ 3.5 ל 2.5 ? 20 שקל ???? בחו"ל זה עולה דולר שניים , מדינה אשפ..

פורסם
ציטוט של iveco

למה זה כל כך יקר מתאם SSD מ 3.5 ל 2.5 ? 20 שקל ???? בחו"ל זה עולה דולר שניים , מדינה אשפ..

אתה יודע מה אומרים. כמו שהאנשים, ככה המדינה.

:screwy:

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים