פורסם 2004 ביוני 1321 שנים שלום יש לי מערכת הפעלה של וינדוס אקס פי פרו עכשיו יש לי בעיה שלפעמים שאני מדליק תמחשב הוא עושה קירטועים וגימגומים עכשיו שמתי לב שברגע שיש דיסק בצורב המערכת לא עולה הטוב הצורב מהבהב ויש בעיות בעלייה של המערכת יש לי צורב lg והמחשב שלי בכלל לא עמוס יש לי 40 גיגה שמתוכם נותרו לי לנצל 36 גיגה זיכרון 512 ומעבד 2600 מה דעתכם אנא עזרו לי מהר (פירמטתי כבר וזה לא עזר)
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים תנסה להוריד תוכניות שפועלות בעליית הוינדוס ע"י MSconfig בשורת הפעלה , תוריד את כל מה שאתה חושב שלא צריך.
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים אהההמין הסתם אני חושב שהבעיה שלך נובעת מצורבמתי קנית אותו?אם הוא חדש אמורה להיות לך עליו אחריותמתי התחילה התקלה?והאם הוא עובד באופן שוטף ? בגלל שאפשרי גם שהחוטים אולי רופפים מאחורה.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים ייתכן והצורב שלך עובד במצב IO מתוכנת (PI/O).בדוק במנהל ההתקנים, ודאג שהוא יעבוד במצב DMA.
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים אפשרות נוספת שאני עכשיו חושב עליהיכול להיות ששיחקת בביוס ובחרת את הצורב בתור ה Start up disk החדש שלךאו שיכול להיות גם שהוא קבע את זה בגל חיבור שעשיתתיכנס לביוס ותבחר בכונן הקשיח שלך שיעלה קודם אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.